שידורי שבוע 7...

RoyBehar

New member
שידורי שבוע 7...

וואו, לשם שינוי METV הודיעו ממש מוקדם על השידורים שלהם למחזור הבא. במשחק המוקדם הם משדרים את הצ'ארג'רס בפילדלפיה במשחק השני הם משדרים את דנבר בניו יורק(ג'איינטס) (שבוע אחד מאוחר מידי הם נזכרו בדנבר, אבל לא נורא, אני אקח כל שידור שהם יתנו) כרגיל, אין לי מושג מאיפה אתם מוצאים את הלוח שידורים של פוקס, אז אני לא יודע מה הם משדרים. משום מה אני רואה שאין משחק בסאנדיי נייט השבוע.מישהו יודע למה? מאנדיי נייט זה הג'טס באים לאטלנטה (על הנייר בתחילת העונה זה בטח נראה מבטיח, אני שמעתי מתישהו באוף סיזן שABC לא יקבעו מראש את כל הלו"ז, אלא רק את ההתחלה שלו ואח"כ המשחקים למאנדיי נייט יקבעו יותר מאוחר. מישהו שמע על זה גם? יודעים למה זה לא קורה בסוף?)

Yo-man

New member
אם אין משחק זה בגלל הבייסבול

הם נכנסים לפליי אוף והרייטינג של משחקי הפלייאוף כל כך גבהוים שאין טעם לשים מולם אירוע ספורט אחר.

ESPN

New member
וורלד סיריוס

יש איזה הסכם לא רשמי בין ליגות הבייסבול והפוטבול, שהNFL לא מעלה שידורים מול סדרת הגמר של הבייסבול. (ביום שני אין משחק בסדרה, ולכן יש MNF). אני לא יודעת אם זה שיקולי רייטינג או לא, למרות שזה הגיוני שחלק מהעניין זה זה באמת.

ih10

New member
ובגלל זה גם אין משחק בWS ביום שני

כי זה המשחק עם הכי הרבה רייטינג בNFL. בכלל, כל הספורט האמריקאי מתואם מאוד, ליגה אחת מתחילה כשהשניה נגמרת...

roydenver

New member
ניחוש לגבי פוקס

במבט זריז : בדרך כלל משדרים את המשחק המעניין ביותר וזה כנראה מינסוטה - גרין ביי

roydenver

New member
לא משודר על ידי FOX

זה צריך להיות משחק מוקדם שמתארחת בו קבוצה מה- NFC. אבל עדיין כל משחק אחר פחות מעניין מפילי- סן דייגו

roydenver

New member
שידור FOX

טוב טעיתי - דטרויט קליבלנד ישודר בראשון הקרוב ( אולי משחק ראשון של גרסיה)

למעלה