שידורים שבוע 13 - METV

RoyBehar

New member
שידורים שבוע 13 - METV

לא מאמין, בדיוק מה שחשבתי שהעלובים האלה ישדרו... במקום את סינסי - פיטסבורג הם משדרים את אטלנטה - קרוליינה (עם זה אני עוד יכול לחיות) אבל במקום דנבר קנזס סיטי - הם משדרים את הפאקינג ג'טס נגד ניו אינגלנד!!!! לא מבין מה עובר להם בראש כשהם מחליטים מה לשדר.

ranatz

New member
אפשר להשתגע מההחלטות שלהם!

מה יהיה? אין עם מי לדבר שם. במקום שנשב ונהנה ממשחק פיצוץ, נשב ונאכל את הלב על מה שאנחנו מפסידים. איפה רואים את דנבר קיי סי? לא רוצה לפספס כזה משחק לעזאזל!!!

RoyBehar

New member
הייתי מנסה במאש פאב

אבל בכמה פעמים האחרונות שניסיתי שם, כל השבוע הוא אמר לי שיהיה את המשחק ששאלתי עליו ואז פתאום בסופ"ש גיליתי שבסופו של דבר הם משדרים רק מה שיש בפוקס ובMETV :/ אני ממש לא מסוגל להבין את METV השבוע. אין טיפת היגיון בלשדר את המשחק של הג'טס. את מי הג'טס מעניינים??? את מי ניו אינגלנד מעניינים? אולי הפטס לא בשיאם, אבל מישהו באמת מצפה שניו יורק יתנו פייט בכלל?

RoyBehar

New member
וווההה באתר של מאש כתוב דנבר-קייסי

אני מפחד להעלות ציפיות, אבל אולי בכל זאת...

Yo-man

New member
אני מוכן להסביר לכם את ההגיון

ערוץ METV משדר משחקים לאזור המזרח התיכון, בעיקר לחיילים שנמצאים באיזור. הערוץ הזה לא ממש מכוון לשידורי ספורט או שידורים עדכניים מארה"ב, אבל בעזרת רוברט קראפט, הבעלים של הניו אינגלנד פטריוטס שהוא יהודי חביב שרוצה שהמשחק הזה ישודר גם לעם הנבחר. המחיר שמשלמים על זה שבעלים של קבוצה מסוימת הוא הספונסר של השידורים הוא שיוצא לנו לראות יותר מידי משחקים של אותה קבוצה, וזה (מן הבלתי נמנע) על חשבון משחקים אחרים שיכולים היות חשובים יותר ומעניינים יותר. על הניר לפי השנה שעברה, המשחק הזה היה אמור להיות משחק חשוב ומעניין. מה לעשות שבג'טס חצי מהשחקנים פצועים ? בכל מקרה, אל תתחילו לשלוח מכתבי נאצה בקשר לשידורים שלא נאבד גם אותם...

RoyBehar

New member
מכתבי נאצה בטח שלא...

אבל עדיין, יש משהו מעצבן בבחירת משחקים השבוע. אני לא מאמין שהם בוחרים את המשחקים לכל השנה מראש. אחרת למה לוקח להם כל כך הרבה זמן לפרסם אותם? בכל מקרה, אם המאש באמת משדרים את דנבר - קיי סי, אז רק חבל שאין איפה לראות את סינסי-פיטסבורג.

gadotmi

New member
מיותר לחפש חניה

לפי הידוע לי, אין במ.א.ש. צלחת לווין עצמאית שמאפשרת קליטת משחקים ישירות מארה"ב ממקורות מיוחדים. הם מחוברים דרך YES או HOT, ולפיכך ניתן להקרין שם רק את מה שמשודר בערוצים שפתוחים לכל אחד מאיתנו בבית...... זה נכון שאם FOX קצת יותר "הגיוניים" (בלשון הכותבים שלפני) אזי נוכל לראות בארץ משחק שונה מזה שקראפט בוחר עבורינו ב METV. אבל העיקרה בהתייחסות שלי הוא שאת כל המשחקים הללו נוכל לראות בבית ולא חייבים להגיע למ.א.ש. אין לי שום דבר נגד מ.א.ש (להיפך - יש הרבה נקודות זכות לומר). אני לא כותב את זה כדי למנוע מאנשים לבחור להגיע למ.א.ש. אני אחד הדוגלים הגדולים בכך שיש יתרון גדול בצפיה המשחקים בחברותא ולא לבד בבית. לפיכך, הצפיה הקבוצתית צריכה להיות הסיבה האמיתית לחיפוש חניה בצפון דיזנגוף, ולא הזכות בצפיה במשחקים שאין בטלויזיה שלנו. אם מישהו יודע משהו שונה ממה שאני כותב - מוזמן לתקן אותי.

RoyBehar

New member
כנראה שאתה צודק

כי היום באתר שלהם כבר לא מופיע המשחק של הברונקוס, שזה די מוזר. דווקא בטלפון הוא אמר לי משהו על איזה ערוץ שואו טיים שהם קולטים שאמור לשדר את המשחק (אני גם זוכר ששנה שעברה הם שידרו משחקים מאיזה ערוץ ערבי שלא שודר בארץ) בכל אופן, מהאתר שלהם זה ירד, אז כנראה שבאמת אין טעם.

RoyBehar

New member
אין דנבר - קיי סי במאש :( סופית

סתם אני כל פעם מפתח ציפיות, מתלהב שהם משדרים ובסוף ברגע האחרון הם משנים את זה. אולי אני אפסיק לבדוק וככה אני לא אתאכזב... אוף, עוד פעם לשבת לצפות בשיעמומון רק בשביל לעקוב אחרי העידכונים בפינה של המסך.

ih10

New member
אני פשוט משתיק את הקול

ושם את תחנת הרדיו שמשדרת את המשחק שמעניין אותי (במקרה שלי זה הניינרס, והתחנה המקומית בפריסקו היא knbr)

למעלה