שידורים חוזרים!!!

מתן ב

New member
שידורים חוזרים!!!

משבוע הבא יתחילו שידורים חוזרים, נראה לי יום שלישי אני לא בטוחה... הם יהיו במקום שבתות וחגים, כל יום בשעה 22:00 בלילה...

ThEEdgE

New member
סוף כל סוף!!!!!

חיכיתי לזה!!! אתם לא יודעים מה זה היום פעלתי על ניידת משטרה (אני מתנדב במשמר אזרחי) נכנסו ככה לאיזה דיסקוטק עם נשק פנסים קשר והכל אשכרה משמרת שלישית

maayan15

New member
מגניב...

סוף סוף..... מעונה ראשונה או שנייה או משהו אחר?......

מתן ב

New member
אממ...

מיום שני, כל יום בשעה 22:00 בלילה, במקום שבתות וחגים יש את השידורים החוזרים של העונה השנייה. ויום שלישי יש עוד שני פרקים מיודים לזכר קורבנות אסון ה11 בספטמבר. ולמעיין - תשני את ההודעה שלך עכשיו!!! ממתי ג´סטין אחראי! ג´סטין הוא הבנאדם הכי חמוד בעולם!

אולי אפשר לשלוח מכתב לערוץ 3

שישימו את העונה הראשונה. יש לה ביקוש גדול ברחבי הפורום הזה ובקרב חובבי הדרמה. ותסכימו איתי שהעונה הראשונה הייתה טובה יותר מהעונה השנייה

mgirl

New member
מוסכם

והמייל נשלח

~*~gaL

New member
יואוווווו

ידעתי שזה מה שיהיה.. זה כמו עם העונה הראשונה. כל הזמן משדרים אותה. כלומר.. אני שמחה.. YAY והכל, אבל מה עם אי. אר.??? (עונות ראשונות)

mgirl

New member
בדיוק מה שעלה לי בראש

ברגע שראיתי את זה. אבל משמרת זה גם מצוין בהחלט! הידד! (עברית זה טוב, אבל בשביל חובבי האנגלית שבינינו אני אוסיף גם YAY!) ושנה טובה לכולם! מקווה שאכלתם הרבה ראש של
, ואכלתם הרבה
ב
, ושלא עקצו אתכם
(מה הקשר?!) אני מתה על האייקונים של תפוז...
-מיכל-

ממש חבל שלא מהעונה ה1

באמת למה? הרי ברור שלא נגמרו להם הזכויות שידור (זה היה ממש לא מזמן). ערוץ 3 בטח חושבים שאני כזאת קרצייה עם כל המיילים שאני שולחת להם בזמן האחרון... ובקשר לראש השנה תפוח אנ´לא יכולה לאכול ואני לא ממש מתה על דבש ראש של דג (איכככככככס) ואני גם צימחונית דבורה לא עקצה אותי בחיים (למזלי!) רק בהיתי בצלחת ואכלתי סלט חסה (מרגש!)

למעלה