יש שידורים חוזרים של העונה השנייה!!! כל יום שישי בלילה (לא יושדעת מה בדיוק השעה...) יש שידורים חוזרים של 4 פרקים. הרצף התחיל שבוע שעבר, אבל לא היה פורום כדי להודיע בו...
אתם יודעים שאני שונאת, פשוט שונאת את ערוץ שלוש?! לא רק שהם לא עושים שחים לאי.אר, כשהם עושים שחים למשהו טוב (באג ומשמרת) הם עושים את זה בשבת. אפליה על רקע דתי!! הא!
בטח ראית את העונה ה2 כבר 7000 פעם.... היה עד לא מזמן במוצ"ש..... ובזה שהעונה ה1 הייתה יותר יפה.... השידורים החוזרים של ערוץ 3 זה מעונה ראשונה או שנייה ובאייזה שעות??
זה של עונה 2. ולא, דווקא כמעט ולא ראיתי את הפרקים ששודרו במוצ"ש... (שבת יוצאת מאוחר בקיץ, מה לעשות!) אבל אני הייתי פריקית של משמרת בעונה 1, בעונה 2 עדיין אבל פחות, ואני פחות או יותר קראתי על הכל שוב ושוב ושוב באינטרנט...
מהראשונה...... לדעתי. אבל גם כאן יש פרקים מאוד יפים כמו למשל: היה איזה פרק אחד שג´ואי שרף את ביה"ס (איזה אירוני זה כשאבא שלו כבאי....) או פרק אחד שפיית´ גילתה שהיא בהריון ואז היא הפילה כי רדפה אחרי איזה פושע אחד והבן ..... הפיל אותה וגרם לה לאבד את תינוקה. והיה את הפרק שבובי מת ומה זה התאכזבתי מהפרק הזה כי אהבתי את הדמות שלו.... (ככה מעיפים אנשים מהסידרה? הורגים אותם???? גם ככה העולם מחורבן לא יכולים קצת להיות אופטימים???? קצת???? כל פצוע שמגיע לבי"ח מת בסוף???? מה זה??? ואם השחקן ירצה לחזור מה הם יעשו???) (תגידי לי שאת מסכימה איתי בקטע הזה......) והיה את הפרק עם דוק שחברה שלו מצאה ג´וב במקום אחר ואז הם נאלצו להפרד כי הוא לא רצה לעבור איתה לשיקגו נראה לי...... זהו, אני מקווה שלא איכזבתי אותך שגיליתי לך את "כל" הפרקים......