שידורים חוזרים

kfir m

New member
שידורים חוזרים

אני די חדש ב-yes, ומטבע הדברים יש לי לא מעט סדרות להשלים, אז רציתי לשאול אם יש תכנון בחודשים הקרובים לשידורים חוזרים מהתחלה לסדרות הרכש הגדולות. סדרות כמו גלקטיקה , דקסטר , גיבורים , אהבה גדולה , עשב של השכן, עקרות בית נואשות וכו'. את חלקן כמובן שכבר התחלתי להשלים כבר מזמן באמצעים אחרים, אבל בכל זאת מעדיף לראות מסודר ובצורה רציפה שוב. לפחות את גל הסדרות החדשות השנה אני לא אפספס...

snier1991

New member
יהיה לכולם מתישהו

לדקסטר בקרוב אני מאמין(עדיין לא היה ש"ח) לשאר בעוד קצת יותר זמן כי היה להם ש"ח לאחרונה

kfir m

New member
כן, ברור שלכולם יהיה מתישהו

רק רציתי לדעת אם יש משהו שמתוכנן לזמן הקרוב.

LeRanch

New member
אסף כתב שיהיה ש.ח לדקסטר בקרוב../images/Emo9.gif

אני מתאר לעצמי שש.ח לעב"ן, אהבה גדולה ובטלסטאר גלקטיקה לא יהיה בקרוב (ש.ח של כל העונות של עב"ן הסתיים לא מזמן, אהבה גדולה שודרה בש.ח וכרגע הסתיימה עונה 2 ובטלסטאר גם שודרה לא מעט פעמים).

kfir m

New member
תודה, זה מה שרציתי לדעת

בסה"כ בתקופה הקצרה שאני מנוי, שמתי לב שיש סדרות שזוכות להמון שידורים חוזרים כגון: חוק וסדר, גבירתי הנשיא , או סי, מגרש ביתי, בעוד שסדרות אחרות לא. אבל שזה לא ישמע כאילו אני מתלונן או משהו , כי בהחלט יש לי גם ככה יותר מידי מה לראות והמקס מתפוצץ...

TheLost

New member
(חוק וסדר וגבירתי הנשיא- זה בטח בגלל שהן כ"כ

קצרות)

fireman

New member
אל תדאג....הלקוחות הקבועים של יס כבר בורחים

מ"יס" בגלל הכמויות של השידורים החוזרים.... יש ביס סטארס היום שידורים חוזרים של סדרות ששודרו כבר 7 ו-8 פעמים בעבר.

I Tusha I

New member
מה רע בשידורים חוזרים?

שידורים חוזרים זה הכרחי בשבילי, יש יותר מדי מה לראות והמון סדרות מתפספסות לי בשידור הראשון שלהן (וגם בשני בשלישי וברביעי...)

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif

השלמתי את אוז, חלק מסמולוויל, האו.סי, מגרש ביתי, סקראבס, שארק ועוד כמה סדרות רק בזכות הש.חים שלהן, ועכשיו אני מתכנן להשלים את פשע מן העבר (שהש.ח שלה מתחיל בשבוע הקרוב).

נכון...וגם סדרות טובות שמשודרות פעם בשבוע,

אותו זמן אבל ערוץ שונה... אני בעד שידורים חוזרים..

TheLost

New member
אז מה אתה רוצה שיעשו? ישדרו מסך ריק?

להיפך, זה שיש הרבה שידורים חוזרים של סדרות ששודרו מזמן זה מצויין, ככה לא שמים 20 שידורים חוזרים לפרק ששודר אתמול. ומה לעשות, עם הזמן יש הרבה לקוחות שמצטרפים ומגיעים לסדרות באמצע שלהם או אפילו פספסו סדרות שלמות שהם רוצים לראות (נגיד, "אוז") וכאן השידורים החוזרים שימושיים...

fireman

New member
שלא ישדרו כלום, כן!

יס מהדקת את חגורת התכנים שלה ומשום מה אתם לא שמים לב לזה. שלושת ערוצי הסטארס משדרים 80% תכנים משידורים חוזרים חצי מחבילת המדע והטבע חוסלה ערוץ STAR WORLD הורד מהמסך לפני שנה את החורים ממלאים ערוצי זבל שפתוחים "לתקופת התנסות" ולאחר מכן מחוייבים בתשלום נפרד כמו ערוץ הטיולים וערוץ אגו טוטאל יס מקצצת את כמויות התכנים ומנפחת את רשימת הערוצים שלה באשליות, יס סטארס יכול היום לתפקד במתכונת של ערוץ בודד....אבל שלושה מנפחים את רשימת הערוצים.

liranru

New member
תגיד לי

מה יש לך ? בשנה שעברה בלבד yes הביאה למעלה מ- 100 סדרות ! 100 סדרות ! הערוצים בנויים כך שבכל יום משודרים 2 פרקים חדשים. שאר השעות מוקדשות לשידורים חוזרים וסינדיקציות. זה פורמט שידור מצוין ואינו שונה מזה של ארה"ב. yes stars 3 הוא בכלל ערוץ מיוחד כי הוא לא רק של yes, אז הוא מביא גם את הזבל, כן זבל, של HOT. ל- HOT יש אולי 2 תוכניות שוות, ל- yes יש לפחות 30 סדרות שוות. מה אכפת לי בכלל מהערוצים האחרים ? אם אתה לא מרוצה, תתנתק. אף אחד לא מכריח אותך להיות מחובר אליהם. השנה שביתת התסריטאים גרמה לנזק מסוים ללוח השידורים (ריבוי תוכניות ריאליטי וטראש), שאני מאמין שיתוקן בקרוב. זו תופעה ידועה וחוזרת על עצמה שינואר-פברואר הם עונת המלפפונים בערוצי הסדרות. במרץ הם מפציצים.

assafTV

New member
כבר אמרתי מיליון פעם לא להגזים!

אף סדרה לא משודרת "7-8 פעמים" ולו רק בגלל העובדה שכל סדרה נמכרת עם זכויות ל-6 הקרנות (כלומר 6 פעמים במהלך תקופת הזכויות שלה). הצחיק אותי לפני כמה זמן מישהו בפורום בנענע שזיפזפ בין הערוצים וקיטר ש"מיאמי וייס" משודר כבר בפעם העשירית כשזו היתה הפעם השניה אי פעם שהסרט שודר ביס והפעם הראשונה היתה בשידור אחד ויחיד ללא אף שידור חוזר אפילו ביום למחרת. אנשים אוהבים להגזים, ללא קשר למה שקורה בפועל.

fireman

New member
אתה ישן בעמידה חביבי

THE OC שודרה לפחות 7 פעמים עד היום וזה עוד בלי לקחת בחשבון בכלל את השידורים בתקופת יס ויקאנד ולפני הפיצול של הסטארס. 8 כללים פשוטים משודרת זו הפעם השישית בטלסטאר גלקטיקה שודרה ביס 1, אחר כך ביס 2, עברה ליס+ ועכשיו בסטארס הופ ופיית שודרה יותר מ7 פעמים משמרת שלישית שודרה לפחות 4 פעמים את אוז אני ראיתי ששידרו לפחות 4 פעמים. עם כל הכבוד, כשאני משלם מאות שקלים מידי חודש, אני מצפה לקבל תכנים, לא את הסדרות שראיתי כבר 3 פעמים ו5 פעמים ו8 פעמים..... אם אני משלם כאלה סכומים ובסופו של דבר מזפזפ בין ערוצים 22, 10 ו11 המצב בקנטים. מי שרואה סדרה 4 פעמים הוא חולה טלויזיה או מכור ואני בטוח שרובכם מכסים את אחת מההגדרות האלה, אחרת לא הייתי מקבל כאלה תגובות, אלו לא תגובות של צרכנים אלא של מכורים, עם כל הכבוד.

snier1991

New member
העונה הראשונה של גלקטיקה שודרה

ביס 2 יס סטארס בשבתות בשידור יומי ואז שידור שבועי ואין מקום ערוץ אד זה יוצר מצב של 6 וחצי שעות מד יום רכש חדש בלי להתחשב בג'יי לנו האופרות סבון וקונאן זה אבוסרדי ומגוחך

assafTV

New member
ואתה כנראה לא יודע חשבון פשוט

אף סדרה לא משודרת יותר מ-6 פעמים. זה בדוק. זה גם בלתי אפשרי טכנית לשדר יותר מ-6 פעמים, המחשב לא ייתן לך לשבץ תכנית מעבר לזכויות השידור, גם אם ממש ממש תרצה. סדרה שמשודרת עד 6 פעמים במשך עד 3 שנים אומר שהסדרה משודרת בממוצע אחת לחצי שנה. הפעם הראשונה תהיה בפריים טיים, אח"כ שידור נוסף באוף פריים ועוד 4 פעמים בשידור יומי או שבועי הרחק משעות הפריים טיים. אתה אומר שרק מכורי טלוויזיה יצפה בסדרה 4 פעמים. אז איך אני יכול להגדיר מישהו שצופה בסדרה בשידור הראשון שלה ב-21:15 בערב, חצי שנה לאחר סיום הסבב הראשון הוא צופה בה ב-23:30, לאחר חצי שנה נוספת הוא צופה בה מדי לילה ב-01:45, לאחר חצי שנה הוא קם בשבת בבוקר כדי לצפות בה בשידור הרביעי, לאחר חצי שנה הוא חותך הביתה מוקדם כדי להספיק לסבב היומי שלה ב-14:00 ולאחר חצי שנה נוספת הוא נשאר לצפות בה בסבב שלה ב-04:00 ואז אץ-רץ לפורום כדי לבכות שמשדרים את הסדרה יותר מדי פעמים? ועוד דבר, בטלסטאר גלקטיקה שודרה ביס 2 (שידור ראשון - יומי) וביס סטארס (שידור שני - שבועי). היא מעולם לא שודרה ביס פלוס למרות שאתה ודמיונך הקודח החליטו שכן.

אני דווקא רוצה לברוח מהוט.../images/Emo87.gif

יש כל כך הרבה סידרות שבא לי ביס. אבל אין. ובלי קשר- הוט. הצחיקו אותלי עם השטויות שלהם.

aviGODFATHER

New member
אפרופו שידורים חוזרים...

"ניצבים", "קרניבל", "העשב של השכן", "דדווד" ו"הבית הלבן" - יש תכנון כלשהו לשדר אותן מההתחלה בזמן הקרוב? אני חושב שהשידורים החוזרים האלה הם פשוט מדהימים. הזדמנות נוספת לראות סדרה שפיספסתם או לראות שוב סדרה שאתם אוהבים. זה טוב במיוחד לבעלי יס מקס - קניתי את זה ברגע ששמעתי שמשדרים שוב את "אוז".

למעלה