שידורים חוזרים של סטארגייט ב - AXN

vickvickona

New member
שידורים חוזרים של סטארגייט ב - AXN

היי, אני חדשה בפורום אבל צופה בסטארגייט כבר כמה שנים. אתם כמובן מתארים לעצמכם את שמחתי שהסדרה התחילה ב - AXN. בשל תקלה בממיר שלי, פספסתי את פרק 2, והתבאסתי לגלות שאין שידורים חוזרים ביום שישי (או שבת) כמו שיש שידורים חוזרים של סמולוויל למשל. לעומת זאת שידורים חוזרים של "שבעה ימים" ששודרה מיליון פעם בערך - יש. פניתי לכבלים והם אמרו שיבדקו ויחזרו אלי. אשמח אם תעזרו לי ותצטרפו לקמפיין על מנת שהם ייראו שיש עוד אנשים שרוצים שידורים חוזרים ברצף של פרקי השבוע (אמרו לי בפירוש שאם יהיה ביקוש הם ישקלו). אפשר להתקשר אליהם בטלפון 6900* או לפנות דרך האתר www.hot.net.il. תודה מראש על העזרה!

Iced Hammer

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה לפורום!

מטרה מבורכת הצבת לעצמך, בנוסף אני אצור קשר עם AXN ישירות, נראה מה אפשר לעשות.

redhat

New member
אני איתך, לפי דעתי

שידור נוסף בשעה 22:00 או 23:00 יכול להיות טוב לאנשים שעובדים. שלחתי לAXN מייל בעניין אבל לא חזרו אלי, אני מניח כי התשובה היחידה שיכולה להיות להם היא שלילית כרגע. לגבי שידור רצוף ביום שישי זה לפי דעתי נושא רגיש כי יכול להיות אנשים שרוצים שסמולוויל תהיה ביום שישי (מה שקורה כרגע) ויהיו כאלו שירצו את רוזוול (כשתתחיל) ויהיו שרוצים סטארגייט, וכן הלאה. כמובן שאת צודקת לגבי תוכניות ששודרו כבר בעבר, אבל באותה עת יש גם אנשים שבשבילם זה פעם ראשונה שהם רואים את "7 ימים" לדוגמא. אני יכול לספר מבחינה אישית שלי השעה הנוכחית של SG היא גרועה, מכיוון שאני יתחיל לעבוד, לכן אני מתארגן על הקלטה למחשב של SG. אני נותן קרדיט ל Y. Welis שעוזר לי בעניין. נ.ב. אני אתקשר להוט.

vickvickona

New member
תודה על התגובות. התקשרו אלי חזרה מהוט

התקשרו אלי חזרה מהוט עם תשובה שמראה ששהם לא ממש יודעים מה קורה בלוח השידורים שלהם... הם אמרו לי שהשידור של 14:20 הוא שידור חוזר של התכנית של היום לפני, מה שלא נכון - השידור הראשון הוא ב - 14:20, השני ב - 18:00 וזהו. הם אמרו שוב שיבדקו ויחזרו אלי. נראה מה יענו לי הפעם. ואכן שידור נוסף באותו יום מאוחר יותר יכול לעזור גם כן. רעיון מעולה.

redhat

New member
חח, איך הם לא מעודכנים שם.

אם עוד אנשים ישלחו מייל והם יראו שיש דרישה לשעה אחרת, אז אולי הם ישנו. הרי מה יהיה עוד חודשיים ופחות בסוף החופש הגדול? הם ישנו את זה,בגלל תלמידים,... אין לי מושג ירוק.

vickvickona

New member
../images/Emo13.gif זה עובד! חזרו אלי מהכבלים (שוב)

ואמרו לי שהם עובדים גם על שידורים חוזרים של הסדרה ב - AXN וגם על שידורים חוזרים ברצף.

למעלה