שידוכים

שידוכים

שלום אני באה להזהיר אותכם לא להרשם במשרד בנה קינך הבן שלי כהן גרוש אברך ראשית המשרד הזה מתאים יותר לדתיים ולא לחרדים המנהל דיבר עם הבן שלי שאל אותו פרטים קצרים מאוד ובעיקר דיבר על הכסף הוא ביקש 5000 אלף שקל בהרשמה נשמע הזוי ולא נורמלי בנוסף עוד 5000 אלף שקל בשידוך הוא אמר לבן שלי שצריך לממן את השכירות והעובדים נשמע לכם נורמלי ההרשמה רק לשנה

05451

New member
הוצאת שם רע, גבירתי.

זה לא יקדם את בנך לשום מקום. זה בטוח.

קליט

New member
זה לתועלת - לא ?

ככה אנשים לא יגיעו למקום הזה, מה שכן - זכותם לבקש גם מליון דולר, מי שלא רוצה - שלא יקנה ! , ולא כמו שיש כאלה שתיכף אומרים ~ איזה גנבים !

05451

New member
תועלת זה לא

אני הולכת לחפור אבל:
צריך לעיין היטב במקרה, לראות אם הוא אכן נחשב לנזק אמיתי ולא סתם נראה כך.
אישית, אני טחונה ברמת 5,000 ₪ ובעיני זה לא עוול אלא סכום סביר בהחלט.
בנוסף, אני נואשת ברמה כזאת שאשלם כל סכום של כסף על מנת להכיר את הבחור הנכסף.
תאורטית, כן?

קליט

New member
רציתי להוסיף ש

הרבה פעמים מי שנראה גזלן - אז הוא אכן גזלן . זה לא הגיוני לבקש 5 אלף שקל דמי הרשמה וטיפול, הגיוני לבקש תמורה חודשית לעבודה . למרות שנתקלתי גם בכאלה שמבקשים 20 אלף שקל דמי הרשמה וטיפול . . יש גם את הכלל הידוע "תמיד תמיד משלמים אחרי העבודה", למרות שאם יש לך המלצה על השדכנית אז אפשר לשלם לה מראש סכום סביר עבור העבודה . אבל לא 5 אלף שקל !

05451

New member
זה עניין של היצע וביקוש

הם מציעים אנשים מבקשים ומשלמים, הולך להם.
כמו בכל עניין אחר.

שידוכים

מה זה הוצאתי שם רע את לא הבנת הם מבקשים 10 אלף שקל עבור הרשמה וגם שידוך בנוסף לכך הם לא מתעסקים הרבה עם חרדים אני לא מבינה אותך האם נשמע לך נורמלי לשלם 10 אלף שקל לשידוך מה לעשות לי זה לא נשמע נורמלי

למעלה