שידוכים

יעל singel

New member
שידוכים

הי, רציתי לשאול אתכם הגברים הרווקים שבשידוכים איזה נתונים הייתם רוצים לשמוע על הבחורה המוצעת? ואיזה נתונים לעומת זאת לא תשמחו לשמוע? מחכה לתשובות.... יעל

Wolfinix

New member
אני לא בטוח שיש לזה תשובה חד משמעית יעל

נראה לי שפשוט עדיף להיות כנים אבל בצורה כזו שתראה את הצדדים החיובים והחזקים שלך, את הרי מעוניינת לעשות רושם.
מצד שני קחי בחשבון שלפעמים להסתיר דבר מהותי יכול להתפרש כחוסר כנות, למשל מגבלה מסוימת או מאפיין חיצוני

כך שאם משדכים נניח לך לצורך העניין נראה לי שעדיף לאמר בכנות את התכונות הטובות של האדם, גיל, לציין פחות או יותר תאור המראה החיצוני (עדיף עם תמונה) וגם יהיה נחמד לשמוע מה הצד שמנסים לשדך אותו מחפש/ת, יכול להיות שאין בכלל התאמה בין מה שכל אחד מכם מחפש.

קליט

New member
יעל, ברוכה הבאה :)

בקשר לחיצוניות, כל אחד והטעם שלו, גברים יכולים להיות מוקסמים מנתונים קטנים בחיצוניות של הבחורה, יש גברים שבכלל נמשכים לבחורה שמיחה, או לבחורה שהקול שלה מגניב ונשי כזה כאילו . . או שהיא מטופחת (באיפוק אבל הכל טיפ טופ..) , או שהבחורה מקשיבה להם בענין, או צוחקת מהבדיחות שלהם, או בחורה רגועה או חייכנית - זה מגניב . בחורים מביטים על המראה של הבחורה במבט כוללני, יתכן שלא ישימו לב שיש לה אף אומנותי שכזה . . או שהיא קצת נמוכה, או שיש לה עיניים קטנות - שלא נדע . . בקשר לאופי, הכי חשוב ומושך זה בחורה שיש לה `לב טוב` . וכמובן יש דברים שכולם מחפשים/מעדיפים, יראת שמים, צניעות, חכמה, ענווה וכו` שלא תהיה עצבנית/קשקשנית/ עקשנית/סנובית/צדיקה מדי . ולא יזיק שתהיה לה משרה נחמדה, משפחה טובה ומכובדת כיאה וכנאה :)

singleton1

New member
השאלה קצת עמומה

היות ונתון שהייתי רוצה לשמוע הוא לא ההופכי של נתון שאני לא שמח לשמוע. יש נתונים שהייתי רוצה לשמוע גם אם הם לא משמחים אותי.
ככה שהשימוש במילה "לעומת זאת" בסוג השני של הנתונים הוא בעייתי.

אם אני מניח שהתכוונת לשאול באופן כללי על הנתונים שבחור היה רוצה לדעת, אז התשובה היא שהייתי רוצה לדעת את כל הנתונים אודות הקרטריונים שבאמת חשובים לי בבחורה.

חג שמח

למעלה