שידוכים

שידוכים

אני בחור שהיה לו כמה תקופות משבר בישיב"ג, בחורה רגילה לא תקפוץ על מציאה כזאת בחור שהסתובב תקופה מה עם חברים חילונים והחזיק פלא לא כשר גם אם כיום הוא מצוין, השאלה איזה סגנון בחורה תקבל כזה דבר ויעניין אותה האמת כיום בלבד

ברוך הבא

תראה אני לא יודעת איזה בחורות אתה מחפש..
אם אתה מחפש בחורה שכל חייה הייתה בסמינר בסגנון וולף עם חצאית אמצע פליסה רחבה כזאת וחולצה 2 מידות מעליה סגורה עד הכפתור האחרון, גרביים 40 דנייר וכו'...(לא שאני מזלזלת! אני פשוט מנסה להעביר סגנון)
אז בחורה כזאת שתשמע על הנפילה שלך סביר להניח שלא תתיחס! כן.
כי למשפחות שלהן בדר"כ חשוב הששם של הבחור וכל זה.
אבל אם אתה מחפש בחורה מסמינר רגיל. לא בטוח שכל חייה הייתה טלית שכולה תכלת(אבל בינינו, מי כן?)
ואפילו בחורה ממש טובה שאף אחד לא יעיד על נפילות בחייה כן תסכים לשמוע עליך לדעתי.
אני חושבת שהמון בחורי ישיבות טובים מחזיקים פלאפון לא כשר. ולהרבה יש חברים חילונים.
לא יודעת איפה הסתובבת איתם ואיפה, זה תלוי. אבל בגדול לפי מה שאמרת זה לא נשמע נפילה מי יודע מה.
בעיניי בכל אופן!

אלא אם כן הלכת למועדונים וכאלה אז זה כבר באמת חתיכת נפילה ניראה לי..

בהצלחה!

בגדול את צודקת,

אבל לדעתי יש שתי נושאים בבחור שיצא מהמסגרת קצת וחזר, א. שהמושגים של בחור כזה והסגנון שנהיה לו בהכל אם זה בחשיבה ואם זה בדיבור, שתמיד ישאר משהו מזה, צריך להתאים לבחורה, ב. הנושא של השם וסיטואציות שיכולות להיות בגלל קשר עם עולם חילוני וחברים כאלה אם זה במפגשים באקראי עם אותם חברים, וכו`, ועל שתי נושאים אלו צריך לתת את הדעת

חוצניקית

חוצניקיות בנקודה הזאת זה טוב שפחות יש אצלם סטיגמות וכו` והם פתוחות מאד בדרך כלל אם כי טובות ולא מקולקלות ומוכנות לשמוע כזה דבר

קליט

New member
כדי לקחת חוצניקית

עליך לדעת אנגלית . קודם תחרוש כאן את השטח, ותהיה מוכן להתפשר

קליט

New member
לא יודע, תנסה ותראה

צא לשידוכים, תתגמש קצת על חסרונות לא חסרונות כמו שההורים שלה גרושלים אללי לי . . ובמשך הזמן תדע עד כמה לוותר . בהצלחה !

בועz

New member
אם היא מסתכלת עליך בצורה של :\

סימן שהיא לא ... שלך...

בהצלחה... לכולנו

אמת

הלוואי ובאמת יכנס הענין הזה למודעות הציבור שלנו ראיתי הרבה חברים שלי שלא מודעים לזה מספיק, מי שהולך עם האמת לא ניזוק

קליט

New member
לפי האמת התורנית

יש דברים לא משמעותיים שמצוה לא לספר, מה גם שבמקום שבעלי תשובה עומדים וכו` . בהצלחה מר נחושתן !

בננה147

New member
בחורה חכמה

לא הייתה מסתכלת על העבר..... ואם אתה שלם עם עצמיך במעשיך העכשויים אז אתה יכול לבחור בחורה כאוות נפשך !! ״מה שהיה היה העיקר להתחיל מהתחלה ...״ ואגב... מה הבעיה בפלאפון לא כשר ? אתה מחפש סאטמרית ? יש מלא סמינרסטיות מסמינרים טובים שאין להן בעיה עם זה...... אז אל תגזים על עצמיך ..... קורא דברים ... כולנו עוברים נסיונות .... העיקר להמשיך להתקדם הלאה בעזרתו יתברך .... אחלה שבוע !!!!!

למעלה