שידוכים...

sarati

New member
שידוכים...

יש לי כמה שאלות וטענות בנושא... קודם כל, אחרי כמה זמן סוגרים? 3 פגישות שהולכות יפה? מה הנהלים? שנית, האם באמת יכולה לצמוח אהבה בין אנשים שנפגשו מספר מצומצם של פעמים, והקשר ביניהם התבסס רק על התאמה סכלית, מה הסיכוי של זוג שלא חווה אהבה לפני החתונה להקים משפחה מאושרת? אולי (ואני מדגישה - אולי) זה מה שגורם לאחוזי גירושין עולים בציבור החרדי? אני לא מכירה זוגות שהתחתנו בשידוך, ככה שאין לי שום אינפורמציה בנושא... אז לא, אני לא תוקפת, רק מתעניינת...

דרדאדוס

New member
את יודעת..

אם אין לך מה להגיד מותר לך גם לא להגיב...כאילו.. זה לא חובה..

למה את עייפה,

ובכל זאת ממשיכה להסתבך עם המילים הגבוהות? פעם הבאה: סעמק אני מתה מעייפות. עפתי לישון!

חחח איני ארס כלל וכלל.

הנני איש פשוט מין המנין, אשר תוהה וחוקר האם תגובה בפורום איכותי זה צכה להיות ברמה של כתיבה בספר פילוסופיה, או סעמק.. חח דיברה תורה בלשון בני אדם.. וצ``ע. ודו``ק ותרווה רוב נחת. (סעמק)

אז הינני להודיעך

שכיאה ונאה לחרדים שחלילה וחס לא יצא מכשול תחת ידיינו ושלא נצטרך לומר ידיינו לא שפכו את הדם הזה.. וכ`ו וג`ו הרי יתכן שיעברו כאן מאחינו הטועים בני התיכון רח``ל ויפגשו עם מילים אשר אין רוח חכמים נוחה מהם אז אנא השתמש בלשון נקיה ללא המילים סעמק וראאבק וכן ע``ז הדרך וניזכה להגדיל תורה ולהאדירה ולקדש את שמו יתברך. על החתום בני תורה כואבים

למעלה