שידוכים לכלבים

מייפלס

New member
שידוכים לכלבים

ולפני שאתם חוטפים את ה'גננה ... שידוכים לחברויות והשתולליות , לא להרבעות ! חשבתי שרעיון נחמד ומשעשע יהיה לרשום תחביבים וככל העולה על רוחכם , איך שבא לכם , בשמו של הכלב ... ואולי , תצא מזה אהבה ממבט ראשון
( או הנאה וכיף לכמה שעות ) ...

מייפלס

New member
מוקהלי

שלום לכל הכלבלבים\ות ! אני אשמח למפגשים לשם השתללויות ושעשועים . תחביבי : ציד זבובים , לשחק עם הצעצועים שלי , קבלת המוווווווווווווווווווון תשומי , לרוץ ולהשתולל בחוץ , לישון\לנוח בבית , לגרום לאנשים להתאהב בי . למעונינים נא לפנות למייפלס במסר .

זוכרת, שהצעתי לך את צ'ופי?

בעקרון, זה עדיין תקף, אבל קודם כל, אני חייבת לדעת בביטחון מלא, שדמודקס לא מדבק. איך הכלב שלי נדבק, אם לא מצ'ופי.. אין לי טענות לצ'ופי, חס וחלילה. דמודקס לא מדבק, או שיש שחושבים לכאן ולכאן?

BellA עלמה

New member
Angie

אוהבת להפגש עם החברות שלה (פרלמנט כלבים קורים לזה כאן) ולהשתולל ישלנו גינת כלבים נחמדה ואנו נפגשים שם כל יום

מייפלס

New member
../images/Emo208.gif

......................................................................................

יסמין 86

New member
../images/Emo124.gifמי מאיזור בקעת אונו?

אני רוצה לשחרר אותה במקום סגור כדיי שתוכל לשחק,דרוש שותפ/ה למשחקים!

night mistress

New member
צמר מחפש חברה../images/Emo23.gif

להביא גורים מקסימים לעולם... או שלא
אבל הוא ישמח לחברה למשחק מאיזור חדרה.. כמה שיותר פעלתנית ככה יותר מגניב. אוהב ריצות אחרי אבנים ומקלות,טיולי לילה ארוכים ומפנקים ונישנושי בשר מפנקים.

NoKi2sh

New member
מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעי

מתי מאי!?!?!? סאיה גדולה מספיק לשחק אתך עכשיו!

NoKi2sh

New member
סאי(וביילי גם)

מחפשים פארק מחקים באיזור השרון, ונורא רוצים לשהתולל יחד. הם אוהבים לקפץ(אחד מעל השני בדרך כלל) ולמשוך מקלות וחבלים בריצה אחד מהשני. מישהו מרעננה?

מית צאן

New member
בלי מעוניינת~../images/Emo119.gif

בלי- קשישתי המתוקה בת ה5 מעוניינת להיפגש עם כלבים מלאי מרץ וחמודים כדי שיזיזו אותה קצת מהבטטיות:) מי מעוניין?P: אה, אני מתגוררת בצפון ת"א- אבל מי שבאמת מעוניין להיפגש שישלח מסר ואני אמסור פרטים יותר מדויקים~ בינתיים- בלי מחכה בציפייה~ (ראו תמונה)

למעלה