שידוכים והמצאות!

laimor

New member
שידוכים והמצאות!

תגידו, מה דעתכן לעשות הפוגה מכל הבקבוקים והבלאגן ולחשוב על אלה שאין להם זוגיות ולפתוח בשירשור קצר או פרוייקט ארוך ונהדר של שידוכים. עשינו את זה בפורום אחר ומזמן וזה הלך אחלה. ואני חושבת שזה ה-פורום לעשות דבר כזה כי מי כמונו יודע כמה החיים מושלמים שיש זוגיות וילדים. מה שאומר שכל אחת תרשום על רווקים/רווקות שסביבה ואולי ננסה לשדך. במידה ותרשמו לי את דעתכן, אפשר יהיה להתחיל. אני כל הזמן שוממעת על רווקים ורווקות שמחפשים (האחות,השכנה,אחד מהעבודה וכו'..) ואין לי כ"כ מי לשדך למי. אז מחכה לתגובות! שיהיה לכולם ערב מקסים!

אני אשמח

יש לי כמה קורבנות

הללווו , גם אני רוצה ..

גיסתי המקסימה בת 21 חיילת משוחררת גבוהה, טיפל'ה מלאה, ילדה נהדרת וחברה שלי בת 35 גרושה ואמא ל- 4 בחורה משכמה ומעלה נראת מעולה ... חברה שעובדת איתי בת 31 נראת מעולה רזה וגבוהה עובדת בתור מנה"ח... קדימה בננות , לעבודה

kivsa1

New member
נשמע לי אחלה אבל נראה לי שמחמת

כיבוד פרטיות הרווקים והרווקות אולי כדאי לרשום פרטים כלליים בלבד ואת השאר, אם רלוונטי, במסרים.

laimor

New member
ברור שפרטים כללים

מין, גיל, עיר מגורים, מקצוע, גובה ומראה כללי, וכל מיני דברים שאולי נראים רלוונטים לשידוך. מי שרוצה אח"כ במסרים להמשיך אז סבבה.

מילי לי

New member
מתחילה.....

יש לי חברה מקסימה בת 30 (השבוע) מפיקה בתוכנית טלויזיה מפורסמת בחורה מדהימה נראית ממש טוב מרמת גן מחפשת בחור גבוה רציני והעיקר נשמה טובה מה עוד?

רינת ל

New member
טוב, אני מתחילה

בתקווה שלא יהרגו אותי- הפרטים: אחותי המקסימה בת 23 (לא ממש רווקה זקנה, אבל תשמח להכיר מישהו) גרה באזור חיפה, תתחיל ללמוד בשנה הבאה בתל-אביב או בירושלים. מצחיקה, מוכשרת, פתוחה מאוד, אוהבת להשתטות, יודעת להיות חברה מדהימה ועם לב רחב. עוד משהו ? יופי של יוזמה ! בטח בקרוב אני אזכר בעוד...

rey

New member
אפשר בבקשה להוסיף-דתיה\חילוניה?

זה יעזור קצת בסינון

laimor

New member
טוב, גם אני...

1. אחותי. בת 34. יפה אמיתית. גרה בת"א. תקשורתית מאוד מאוד, חברותית, אנרגטית וגם עובדת בתחום התקשורת. 2. מישהו מהעבודה שלי, בן 28, לא גבוה כ"כ, עובד נאמן וחמוד, גר באזור השרון, מחפש מסורתית (לא דתיה אבל שומרת). 3. שכנה שלנו. בת 40. קטנטונת ומקסימה. נראית בת 30. עובדת בתיירות, רווקה. 4. השומר בסופר (זה אמיתי) הוא שכן שלנו, ארגנטינאי חם ומקסים, בן 45, עובד בת"א לא יודעת איפה גר. נראה בסדר. אבל איש נשמה. טוב יש לי עוד מלא. נמשיך אח"כ.

מילי לי

New member
נזכרתי בעוד אחת חשובה!

חמתי בת 60 נראית כמו 50 נראית מצויין בעלת שמחת חיים התלהבות מחפשת אהבה אמיתית וגבר לעניין....אוהבת אומנות טוילים ספורט ואת החיים. אז יאלללה למצוא לה איזה נסיך

עמית@

New member
מה עם הארגנטינאי מהמכולת?

סתם, פשוט השרשור הזה מאוד משעשע אותי.. (ובעיקר הפתיח "כי מי כמונו יודע כמה החיים מושלמים שיש זוגיות וילדים" ) שיהיו בריאים כולם

רחלי@

New member
יוזמה ברוכה! וגם לי יש

1. בת 34 דתיה, נאה ובחורה מקסימה עם לב זהב (ממש). עובדת בת"א כפקידה וגרה בהרצליה. מחפשת בחור דתי/מסורתי. 2. בת 28, נאה מאוד, בעלת תשובה. עובדת בת"א כמורה לקולנוע וליוגה. בחורה מדליקה. בהצלחה לכולם!

אמא נחה

New member
בחור דתי!

בחור דתי (כיפה סרוגה), בן 28, חכם מאוד, נאה, אידיאליסט, שנון ועם לב ממש ממש טוב מחפש מישהי כמוהו - לא חייבת להיות יפיפיה אבל חמודה! יש לי עוד המון!!!!

אמא נחה

New member
../images/Emo197.gifמחפשת ברסלבי...

בת דודה שלי חזרה בתשובה לפני איזה 3 שנים. היא רוצה מישהו ברסלבי, חכם ופתוח מאוד. יש לציין שהיא בחורה מאוד מאוד מיוחדת, וממש לא חוזרת בתשובה טיפוסית אז הבחור צריך להיות "פתוח".

למעלה