שידוך לחברה

eliyhukz23

New member
שידוך לחברה

היתה לי חברה בכיתה (לפני שנתיים) אשר ל"ע נולדה נכה (לא 100%) צולעת. היא התחילה לשמוע שידוכים בגיל 18 והיא כרגע בת 21 ועוד לא מאורסת. האם אני אמורה לעזור לה בעניין ולחפש או לעזוב את זה. אני פוחדת להציע היות שאני לא יודעת על איזה פגמים היא רוצה לשמוע. אני לא מעיזה לשאול אותה על זה. ואם הציע משהו מדי מידי אז היא תפגע.

kiss 18

New member
דבר ראשון-

רואים שאכפת לך... וזה יפה מאוד! האם את אמורה לעזור לה לחפש? זה כבר החלטה שלך... בכל אופן, שכר גדול זה בטח, ומיצווה גדולה.. ואפילו רק על המחשבה... בכל אופן בקשר לשאלת שלא נעים לך לדבר איתה על זה שלא תיפגע, אז אולי תדברי עם החברות שלה שקרובות אליה מה היא מחפשת ועל איזה פגמים היא מוכנה לשמוע..וכו'.. בהצלחה!

קליט

New member
שמעתי שיש אנשים (לא זכור לי בדיוק)

ששמים פס על העולם ! ומוכנים לקחת צולעת . כי בעצם זו נכות חיצונית, ולא מחלה מציקה וכו` וכו` . אז את יכולה להרגיע אותה . *את יכולה לשלוח שדכנית שתציע לה את ההצעה . בהצלחה ! כל הכבוד !

קליט

New member
תיקון ; (לא זכור לי בדיוק פרטי

הסיפור, אבל בעיקרון)

Corall

New member
אני חושבת

שאם יש לך הצעה שנראית לך מתאימה בעיקר לא מהבחינה הבעייתית.. (אני נגד אלה שמשדכים בעיה לבעיה דומה. זה, שהוא או היא, ל``ע לוקים במשהו מסויים, זה לא אומר שכל אלו שלוקים באותו משהו, מתאימים להם.. זה לפעמים ממש אבסורד) נסי לגשש לא אצלה אלא אצל הקרובים לה, אם שייך כזה כיוון. ולפי התגובה תדעי כבר להבא. כל הכבוד לך על הדאגה. אני מניחה, שאם אצל אנשים ללא בעיות לכאורה הקושי קיים, אצלם הקושי הוא עצום. והלואי ותצליחי.

Corall

New member
אגב,

לא ממש הבנתי למה את כותבת בלשון נקבה ומשתמשת בניק גברי. הא?

למעלה