תארו לעצמכם הוגו הדמות
נ נעמקה19 New member 6/2/06 #39 גם אני חשבתי על הוגו הזה...../images/Emo3.gif כי אני לא רואה טלנובלה בע"מ
ע ענבלוש2000 New member 6/2/06 #36 קראתי את הספר!!! ספר ממש יפה! מומל ץ!! קוראים לו ""קיץ אחד ביחד" ולספר המשך קוראים "תנו לגדול בשקט"!!
קראתי את הספר!!! ספר ממש יפה! מומל ץ!! קוראים לו ""קיץ אחד ביחד" ולספר המשך קוראים "תנו לגדול בשקט"!!
ש שכטרון New member 6/2/06 #47 16../images/Emo59.gif והיא אפילו באה לכיתה שלי פעם, לספר לנו על הספר שלה (שהיה עוד רק את הראשון). והיא אמרה שהיא הייתה גם באקזיט, אבל פיספסתי אותו יום...
16../images/Emo59.gif והיא אפילו באה לכיתה שלי פעם, לספר לנו על הספר שלה (שהיה עוד רק את הראשון). והיא אמרה שהיא הייתה גם באקזיט, אבל פיספסתי אותו יום...
D DoRiNuS sMiNiA New member 6/2/06 #43 ליאת רוטנר?!?!?! אני מעריצה שלה! היא כותבת ממש טוב! אני מכורה לספרים שלה! את הספר השני בלעתי בשלושה ימים!
ליאת רוטנר?!?!?! אני מעריצה שלה! היא כותבת ממש טוב! אני מכורה לספרים שלה! את הספר השני בלעתי בשלושה ימים!
M mikmikonet New member 6/2/06 #49 אני את השני קראתי ביום! פשוט בלעתי אותו... את הראשון קראתי בשבוע, כי זה היה שבוע עמוס לגמרי. יש לי את שניהם בבית ואני חורשת עליהם כמו לא יודעת מה...
אני את השני קראתי ביום! פשוט בלעתי אותו... את הראשון קראתי בשבוע, כי זה היה שבוע עמוס לגמרי. יש לי את שניהם בבית ואני חורשת עליהם כמו לא יודעת מה...