שיגרה?!

Mona Ella

New member
שיגרה?!

לא חשבתי שזה יקרה לי אבל גם אני בבעיית זוגיות ולא קטנה. יש לי חבר כבר שנה וחצי בזמן האחרון הרגשתי שאנחנו פשוט משתעממים ביחד וזה העלה בי תהיות לגבי הקשר שלנו...שאלתי אותו וגם הוא מרגיש כמוני הוא טוען שזה בגלל שהשתנינו (ויכול להיות שזה גם חלק מהעניין) אבל לדעתי זה בגלל שאנחנו לא עושים כלום...הוא חייל אין לו הרבה כסף לי אין אוטו וגם לו ובנוסף לכל אנחנו גרים באשדוד ככה שאין לנו הרבה מה לעשות אני מוכנה לעשות הכל בכדי לשמור עליו... השאלה היא איך מגוונים?? מה אנחנו יכולים לעשות? מה אני יכולה לעשות בשביולו?

seeyou

New member
אם בגילך את יודעת מה זה אישה אמיתית

אז אין סיכוי שגבר תשתמם על ידך... " על עצמי: a real woman plays 3 rolls in life: a teacher for her kids a lady in a company and a bitch in bed " לגופו של עיניין נכון יש רגעים בכול מערכת יחסים שיש שיגרה-הרי לא מצפים שהחיים יהיו כמו מסיבה כול ימות השנה. ייתכן גם שהקשר שלכם דועך כמקובל בגילך. לכול אחד יש מטרות בחיים וסדר עדיפויות אם תצליחי לעשות סדר אצלך הכל יסתדר. יוסי

Mona Ella

New member
אמממ...

"לעשות סדר אצלך..." משום מה זה לא כזה קל כמו שזה נשמע אני יודעת שאני נורא אוהבת אותו אני יודעת שיש בו את התכונות שאני מחפשת בבעל אני גם יודעת שאני לא יכולה להתחתן עכשיו כי הוא חייל וגם אני מתגייסת עוד מעט- וסביר להניח שבכלל לא נתחתן אבל זה מה שהייתי רוצה כי יש בו את כל התכונות שאני מחפשת בבעל ובאבא (לילדים שלי) ויותר מזה אני לא יודעת! אגב חייבת לציין שיש לך טעם טוב באומנות

seeyou

New member
כותבת בחורה בת 18 נשואה

" הקשר שלי רגוע ואני לא צריכה לדאוג יותר למציאת "האחד" וכמובן אחרון חביב לא מתחרטת שזה קרה בגיל כל כך צעיר.ממש לא..אנחנו מאוד מתאימים וזה משהו שישאר לתמיד, בחרתי אותו בגלל האופי ולא כי רק הייתי מאוהבת . אנחנו מסתדרים טוב, הוא יודע טוב מאוד את התוכניות שלי לחיים, ויש לו את אותן השאיפות- לדעתי זה מאוד חשוב." אותי זה מרגש. מאחל לך בחירה טובה keep smiling יוסי

1אפי1

New member
אוי כמה שסיפורך מעלה בי נשכחות

אני אספר לך סיפור קטן על עצמי הקשיבי... יצאתי עם מישהו 3 שנים הוא היה חייל ואני לפני צבא מצבינו היה בדיוק על אותו עיקרון חשבנו תמיד שהוא שלי ואני שלו אך ראי איזה פלא....התגייסתי...השתניתי...הבנתי יותר...ו... אופס הכל נגמר, שתוך כדי הכרתי את בעלי שאני נשואה לו 25 שנה. כל זאת סיפרתי לך כי כרגע נראה לי קצת לא בוגר לחשוב הלאה כשמהרגע הזה את כבר משתעממת. בכל זאת מאחלת לך המון בהצלחה

משתעממים

קורה לכם מה שקורה להרבה זוגות בגילכם, כל זמן שהייתם בתיכון היו לכם נושאים משותפים כל הקשור לבית הספר למורים לשיעורים מבחנים וכו'... כלומר בסיס משותף, היום חברך חייל, הוא התקדם שלב, כיום יש לו עיסוקים שונים פעילות לפעמים הוא מגיע הביתה עייף, בצבא הוא הכיר חברים חדשים יש לו תחומי עניין נוספים שבינתיים אינם קשורים אלייך, זו אחת הסיבות שאתם משתעממים יחד, בזוגיות שלכם לא פיתחתם לכם נושאים ייחודיים שלכם, כאשר תתגייסי לצבא, תתקדמי לשלב שבו חברך נמצא, ואז פתאום תראי ששוב יש לכם נושאי שיחה משותפים שוב יהיה לכם דברים משותפים. בכל מקרה שניכם צעירים מאוד, בהחלט אפשרי (קחי בחשבון) שייתכן שאחד מכם יכיר בן זוג אחר, ויחליט לסיים את הקשר. בקשר ל- לעשות בשבילו - את לא אמורה לעשות בשבילו בזוגיות הדברים אמורים להיעשות יחד, שותפות בין בני הזוג. אבל תמיד אפשר ללכת לסרט, תמיד אפשר לקפוץ לחברים, יש זוגות שסתם נהנים "להיות יחד" כאשר הוא רואה תכנית טלויזיה והיא קוראת ספר או ההפך או הוא שומע מוזיקה שהוא אוהב והיא במחשב וכו'... כלומר לא תמיד חייבים להיות בפעילות כדי להעביר את הזמן.

1רגיעה

New member
מאד מבינה אותך

ברגע שאין כסף לבילוי זאת בעיה .......כי בגיל הזה יוצאים ועושים חיים ובכלל לא משעמם לדעתי בגיל הזה כמובן אם יוצאים ונפגשים עם חברים ומבלים , מאד קשה גם כשאין לא אוטו ולא כסף ........ אני מאד מבינה ודווקא נראה לי שיהיה בסדר והכל יסתדר סבלנות דרושה , מקווה שתעשו מאמץ לגוון את חיי החברה שלכם לבלות יותר , לעשות יותר דברים ביחד בהצלחה מחפשה רגיעה

seeyou

New member
ברגע שאין כסף -זאת בעיה ../images/Emo45.gif

בגיל הזה יוצאים ועושים חיים בכול גיל אותה בעיה אני חושב שבגיל צעיר קל יותר "לעשות חיים" גם כאשר אין רכב או כסף יש אחד את השני- אין עדיין חלודה ביחסים

למעלה