שיגרה של גרושים?

חן.

New member
שיגרה של גרושים?

כמה חודשים לאחור נקראתי למפגש ``משפחתי``... אעפ``י שנפרדו דרכינו לפני הרבה שנים,מדי פעם הילדים קוראים ל``פורום משפחתי`` ללבן ענינים... בסיומו הסביר לי הבכור: טוב זה היה בשביל אבא, את יודעת, הוא סובל עכשיו, גיל המעבר וכל זה... אמרתי נעלבת: ``ואני?`` ענה: את חזקה, את שורדת... היום שוחחנו טלפונית, מה שלומך? איך הבריאות? אתה בעבודה? `` היום בסדר אבל אתמול , ככה, נפגשתי עם אבא, ארוחת ערב, ואוי זה היה נורא`` שאלתי מה כבר יכול להיות נורא בארוחת ערב, ``לא זה לא הארוחה, זה הדיבורים על כל הבעיות...`` שאלתי אלו בעיות (קצת סקרנות וקצת כלפתיות, גם לי יש קצת לפעמים) `` בעיקר זה הבעיות שלו עם עצמו ומה קורה לו בחיים ולמה אני לא מספר לו מספיק עלי``... ``תראה`` אמרתי ``הוא לא בן אדם רע, זה פשוט האופי שלו, ואולי הגיל, אל תקח את זה יותר מדי קשה ``.

שרי42

New member
ילדים נשארים ילדים....

גם אם הם בוגרים בגיל..... משום מה הם רואים בנו האמהות דמות כל יכול, מין וונדר וומן, בעוד האב ש``נשאר`` ללא המשפחה מסכן ואומלל. את חושבת שאנחנו קצת מגזימות בהצגת הדמות האימהית שמסוגלת לטפל בכל בעיה או צרה?

חן.

New member
שרי אנחנו מציגות?

נסי להשוות אותנו, צבריות נשואות שמגדלות משפחה, ועוד לבד, במציאות בארץ, מול נשים בגילנו באנגליה או ארה``ב , למשל, לדעתי אנחנו אחד מפלאי עולם, ולא פלא שיש להם תחושה כזו של חוזק.

שרי42

New member
מציגות...

זאת אולי לא המילה....משתקפות יותר טוב לא משנה באיזו יבשת את אישה גרושה שמגדלת משפחה...בכל מצב זה לא קלואצלנו אולי המנטליות של להיות חזק עובדת קצת יותר

למעלה