שיגרה זה רע?

Liroy26

New member
שיגרה זה רע?

כולכם בבוודאי מכירים את התחושה - פתאום אחרי תקופה ארוכה אתם מרגישים ששום דבר לא קורה, יותר מידי שקט לכם באוזן. הקשר אמנם זורם על מי מנוחות, אין מתחים, אין ריבים הכל נפלא לכאורה. אבל משעמם לכם. אתם מרגישים שהאש החזקה שליבתה את התשוקה, התאוה והחשק החלה נחלשת אם לא נעלמת כליל וכפי שנכתב בהודעת המנהל "חוץ מאשר לשלם חשבונות ביחד הרבה לא נשאר לכם". מה עושים חברים? איך מחזירים לקשר את האנרגיות שלו? איך מחזירים לבן הזוג ולעצמכם את אותו ניצוץ שהיה בינכם?

amet

New member
איזה כייף אני ראשון

ווווואווווווו יש מלא דברים.... ראשית מה שאני הכי אוהב זה........חדבר על זה, על מה שאתה מרגיש חושב ואולי רוצה לשפר, לומר לו שקצת משעמם לך, אולי זה ייפתח אצלו כמה דברים והוא גם יעשה משהו עם זה. אם תחליט שלא לדבר, ותחליט לעשות משהו בנדון עם עצמך, אולי לבוא הביתה יותר מוקדם ולהדליק
נרות ולהכין מראש בקבוק
יין טוב. אפשר לשים דיסק שהוא מאוד אוהב, ו....להזמין אותו לריקוד אחרי כוס אחת שתיים. או ש......שוב להדליק נרות (תמיד משרים אווירה טובה), וכמובן מוסיקה, לפרוש כמה שמיכות עבות בחורף שכזה על הריצפה להכין בקבוק שמן עיסוי טוב, רצוי שמן שקדים או זרעי ענבים +10 טיפות שמן ילאנג-ילאנג+ 5 טיפות פטצולי. ו.......לאט לאט להשקות אותו ביין....ולאט לאט להפשיט אותו ולעסות את גופו התפוס והכואב....
. בחנות הסקס בשנקין יש להם מין ג'ל שמורחים על הגוף עד שזה מתחמם, ואז מלקקים ותו מהגוף של הפרטנר שלנו, טעים מאוד
קוקי איפה אתה.... סתם ליידע כללי זה עולה מאה חמישים שקל. בקשר לשני הדברים האחרונים שרשמתי, אתה יכול לבוא הביתה מהעבודה ואם בן הזוג שלך כבר נמצא בבית פשוט לומר לו כמה בא לך על עיסוי משתיי ידיו החמימות והמענגות וכו' וכו'..... אפשר לכתוב לבן הזוג שיר מיוחד עבורו
אפשר לדבר עם כמה חיפאים ולדאוג לכמה עלי תה משובחים ומיוחדים שמעלים את המצב רוח ואת החרמנות ולומר לבן זוג הכנתי לך תה על עלים של סבתא.....אני רוצה לראות אותו ואותך אחר כך....
אפשר לקרוא ביחד ספר לפני השינה, משהו לא כבד נחמד....ויש הרבה. ו.....לחשוב לעשות משהו פעם בשבוע אני מאמין שזה יעלה ויעורר את הבן זוג ואת עצמנו ואולי יפתח אותנו לדברים חדשים יפים ומופלאים. אני למשל מכין לקוקי שעכשיו הוא בדרך מהעבודה משהו מאוד מיוחד במינו משהו מגולגל וטעים עם ריח של פגז.... באהבה יחי הרומנטיקה אמט

guy1974

New member
מי אמר פולניה?

יש מי שיגיד ששגרה זה טוב, כי תמיד אפשר לשבור אותה... מה שאני יכול להמליץ זה שתחשוב איזה דברים היו עושים לך כיף, איזה דברים מעניין אותך לעשות, ומה נראה לך ישבור לך ת'שעמום, ואז ברגע שתדע מה אתה רוצה, תתחיל לשתף או להפתיע את הבן-זוג ברעיונות שחשבת עליהם. ובנוסף אתם יכולים לשבת ולדבר על הנושא, לנסות למצוא דברים שיענינו את שניכם (או שתיכן). ממליץ בחום על השמיכה הנרות והשמן בסלון, למרות שאני יכול להבטיח לך שהיית שמח אם סומסום היה קורא את ההודעה ומפתיע אותך בקבלת מסא'ז מפנק לאור נרות ומוסיקה טובה בסלון - שווה מנסיון
(מי אמר זונה?| מה עם איזה סופשבוע ביחד? אולי סדנא משותפת? אולי איזה חוג ביחד? (מקרמה או סריגה נשמע לי
) מכון כושר? מועדון שירה?

למעלה