שיגעתם אותי!

TalReshef

New member
שיגעתם אותי!

בבקשה מסודר: מי מעדיף י-ם? מי שרון? מי רמת דוד? מי ק"ש? למי יש העדפות ברורות לתאריכים והסתייגויות נשבע לכם, אם ממשיכים ככה עם הערות כלליות (חוץ מאיזבלה) אני מחליט לבד וש
כולם

אני ראשון

תודה למנהלנו הנכבד (עצבני על הבוקר, מה הקטע שלו?) מקובל עלי שרון וצפונה (אם אין ברירה אגיע לי-ם אבל מעדיף צפונה יותר) מבחינת תאריכים מעדיף ימי ה' של 23 בדצמבר או 6 בינואר

Mנטה

New member
התאריכים נראים לי מתאימים

מעדיפה רדיוס שעה ומטה מת-א
(שרון, י"ם, רמת דוד גם טוב).

או קיי

מעדיפה ב 6 - כי ב 23 לא יכולה מעדיפה בצפון - או עם אפשרות לחזור לצפון (יענו טרמפ) כי אני לא נוהגת מעבר לשעה וחצי מכאן.... הנה אמרתי

ב ו ע ו ת

New member
23 וצפונה

23 בדצמבר זה טוב 6 בינואר זה גם טוב לגבי מיקום מעדיפה כמה שיותר צפונה (כל אחד מחפש את מה שחסר לו)

סיכום ביניים של אלה שהתפקדו

איזבלה - ק"ש - ? משבר אמון - שרון - 23 בדצמבר בועות - צפון - הכל בלוז - צפון - 6 בינואר מנטה - רמת דוד ודרומה - הכל גשם - שרון וצפון - ? טללי בוקר - שרון וצפונה - הכל שלילנד - שרון ודרומה - 6 בינואר למי שלא הבין: ההחלטה היא של כולם כולל אלה שחשים חדשים מדי, לא כותבים מספיק וכו' אז כולם מוזמנים לזרוק מילה

שירשיר4

New member
רמת דוד

ממקום המצאי בעמק עד האופק הרחוק נראה בסדר כל מקום וכל תאירך אולם אם תחפצו אצלייש חבילה קבוצתית ל-3 הכוללת לינה,ארוחת בוקר וטיול לרפת - ההשתתפות בטיול לרפת חובה. - אגב אזהרה : יש אפשרות שלקראת הבוקר תקפוץ ילדה קטנה למיטתכם, אם יתמזל מזלכם אולי תזכו בשתי בנות קופצות רוא אוזהרתם והוזמנתם בשימחה.

אגיx בזמן ובמקום ש...

אשתדל להגיע בזמן ולמקום שייקבע. בימים אלה אין לי שום יכולת לתכנן קדימה מעבר ליום המחר, לכן לא מצרפת כאן שירת הבקשות שלי ואשמח להתאים עצמי אליכם.

אותו הדבר אני ../images/Emo141.gif

כלומר, בדרך כלל יש לי אפשרות לתכנן קדימה, אבל לא בדצמבר-ינואר.

מארסו

New member
נכון שעוד לא מאוחר מדי ?

להשתדל לא צפונית מחיפה. עדיף באזור המרכז.

ראה את ההודעה שלעיל

רמת דוד ב-15 בינואר זה לא צפונית אלא צפון מזרחית לחיפה ובאזור המרכז של העמק

למעלה