שיגעון הGuild.

שיגעון הGuild.../images/Emo108.gif

כרגע כמעט [URL='http://'][URL='http://']כל[/URL][/URL] אנשי קהיני [כולל אותי] חסרי גילד ההתקפה היא על [URL='http://'][URL='http://']כל[/URL][/URL] שרתי המשחק. מדובר במתקפה של האקרים על כל הגילדים במשחק, במהלכה הם נכנסים לגילד וזורקים את כל מי שנמצא בו, כולל המאסטר. הסיבה לא ידועה מה לעשות? -להתרחק ממקומות המוניים, מצ'אנל אחד, וFM. -יש סיכוי [קט מאוד!ן] שאם תתאמנו, תאבדו את מה שהשגתם מכיוון שייתכן Rollback אם המצב יחמיר [ממש ממש לא בטוח!] -אם הגילד שלכם מאוד חשוב לכם, ואתם המאסטרים, תצלמו את כל המידע והאנשים שיש בגילד ואז תגרשו את כ ולם, אל תתחברו לאותו הדמות של המאסטר עד שהשיגעון חולף, כשהוא חולף הזמינו את כולם מחדש. -תקוו לטוב

MR Lordi

New member
נכון ../images/Emo7.gif

המאסטרית של הגילד שלי (Moodoo FTW ^^) אמרה לי שכשזה ייגמר כל הבלאגן הזה היא תצרף את כולם שוב...

SimsY

New member
השאלה היא

אם הם יכולים לפרוץ את דרכם לגילדה ואז אף אחד לא בטוח או שהם צריכים להיות מוזמנים ואז פשוט שכל המאסטרים לא יכניסו אף אחד עד שההיסטריה תעבור שיורידו את כל הג'וניור מאסטרים לדרגה של חברים רגילים כדי לוודא שאף אחד לא יזמין בטעות וזהו.

חשבתי שסתם סילקו אותי..

אני לא יודעת אם סילקו אותי בדמות השנייה.. אז לא להתחבר לשם יותר עד שהסכנה תחלוף?[זה נשמע משפט מפגר XD] בכללי..מה זה נותן להם לסלק אנשים מהגילד?-_-"

SimsY

New member
מה נותן סיפוק להאקרים ? הרס למטרת הרס

לא למטרה מסויימת

IronArrows חוסל =\../images/Emo108.gif

הגילד היחיד מחוץ לקהיני שהלהבתי ממנו גם הוא נפל.. רוב הגילדים בקהיני הלכו, עדיין לא ראיתי מישהו ברמה 70+ עם גילד..

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gif

אני יודע שבקהיני אין את הגילדים הבאים: [הגילדים היותר מפורסמים.] Impulse (לשעבר Clamity) DopeTurtles Kami LoveGlove TainedSoul Tiramisu וMoodoo (
) עכשיו קראתי בSleepywood שהמאסטרית של Moodoo (הגילד שהייתי בו) כתבה: Moodoo לא נמחק, היא החליטה לשמור על הגילד והשאירה רק את עצמה בגילד, והעיפה את כולם. היא תחזיר את כולם כשתיפתר הבעיה. היום בבוקר דיברתי איתה במייפל והיא אמרה לי את זה. כדאי שתעשו את הדבר הזה גם!!!

יכול להיות שלא בעצם../images/Emo108.gif

מישהי אחרת אמרה שלא, אני מקווה שלא, למרות שאני לא ממש מכיר אנשים משם, הם תמיד היו מין אלילים שלי..

Elizab3th

New member
גם הגילד שלנו נכחד ../images/Emo7.gif

הייתי בטוחה שזה לא יגיע לגילד שלנו, ואז פתאום מישהו הצטרף לגילד (אלוהים יודע איך) ותוך שניה כולם הועפו כולל המאסטר. מה שמוזר הוא, מישהו התחבר והוא לא היה מוכר לי, שאלתי אותו אם הוא חדש, הוא ענה לי שלא וכי זו דמות אחרת שלו, נראה לי שהוא היה האקר. הנה השם של ההאקר שהעיף את כל החברים בגילדות. ואגב, הנושא בטיפול ע"י GMS שמבצעים מרדף אחרי אותו אחד, לפי מה שמסר לי, מי שאיבד את הגילד, אל דאגה, נקסון מגבה את כל הגילדות, כך שמאסטרים, לא איבדתם את הגילדות, כנראה שיהיה סרבר צ'אק בקרוב. צירפתי תמונה, הנה מי שהעיף את כולם

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif תפסת את האקר,

כן זה הוא. הוא צירף את עצמו לגילד שלך וסילק את כולם, אחרי שהוא סילק את המאסטר הגילד הוכחדה.

אהה, אז הוא לא מאקספל.

הוא פשוט גורם להם לפרוש ס.O רגע, בגילד שגם דקלאו הייתה בו? T_T אוף, הוא היה ככ חמוד 33> נקסון הקאקות, תעשו כבר רולבאק ]= ד"א תשלחי את התמונה לנקסון. והכינוי של ההאקר מוכר לי.

deisy

New member
שלוש דקות אחרי שסיפרת על זה

גיליתי שגם הגילד שלנו עף... מה שכן, לא כדאי להחזיר את הגילדים כרגע, כדאי לחכות שנקסון יגמרו את הסיפרו עם ההאקרים האלה.. אחרת יש סיכוי לעוף שוב.. ובכלל, אם יעשו רולבאק ....

jenni17

New member
OMG

אני בברה ובשני השחקנים שלי שבשני גילדים שונים נכחדו! יש אקים על הגילדים מה לעשות??!!?!

SimsY

New member
קהיני זה סרבר זוועה

מלא בכל כך הרבה האקרים - וגם מרדיה וקרדיה כי איך זה יכול להיות שקרדיה ומרדיה קיימות כל כך מעט זמן וכבר יש שם כל כך הרבה מעל לבל 100 ?!

SimsY

New member
ואני לא מכניס אף אחד לגילדה שלי עד שזה עובר

נראה מהם יכולים לעשות כשהם לא בתוך הגילדה.

זה לא יעזור../images/Emo108.gif

גם אם הגילד מלא ואף אחד לא מזמין את ההאקר, מספיק שהוא באותה מפה עם מישהו מתוך הגילד והופ, הכל הלך..

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אני יצאתי ממש פראיירית,

אנשים כתבו לי במסנג'ר על העניין של הגילד, ואיכשהו בלילה הגילד שלי נכחד.
זה לא משנה אם זה המאסטר או סתם חבר בגילד, האקרים מצרפים את עצמם לגילד וזורקים את כולם, אפילו את הליידר. אתמול יצא לי לראות אחד כזה, אפשר לזהות אותם במיוחד בFM כשרואים מישהו שיוצא כל הזמן מהFM ומתחתיו יש גילד שונה כל פעם שנעלם אחרי 2 שניות. אחר כך בבוקר החלטתי לפתוח את הגילד מחדש, פתחנו ובזבזתי יותר מ10 מיליון על זה, אחר כך זה נכחד שוב פעם.
ברור שהולך להיות RollBack, הם לא ישאירו את זה ככה.. אבל בינתיים נצטרך לחכות עד לסרבר צ'ק הבא. -.-

למעלה