שיגמר כבר החופש

shiraa

New member
שיגמר כבר החופש

לא יודעת איך אתם מרגישים. אני כבר מרגישה על סף טירוף עם החופשה הזו. היא משבשת לו את השעון הביולוגי. השעה 2.04 והוא ער. הוא אקטיבי ופעיל. ודווקא בערב אחרי היום העמוס הזה אני רוצה קצת שקט והוא בשיא הפעילות. כמה אפשר לשחק איתו? לקרוא איתו? הוא כבר עשה הכל ועדיין לא התעייף. אני כבר תשושה וזקוקה לקצת שקט.....

דליה.ד

New member
אוי מסכנונת....../images/Emo24.gif

יש ילדים עם adhd אשר סובלים מהפרעת שינה. כמה זה מתיש!!!!!!!!! ועוד צריך לקום למחרת לעבודה... אני מבטיחה לבדוק ב"תנ"ך"ים שלי ולחזור בהקדם! ביינתים תקפידי על טקס קבוע של עליה למיטה, אולי אמבטיה מרגיעה ועיסוי באור מעומעם עם שירי ערש (בטח... והוא רוצה לשחק כדורגל!) אני מנסה... פשוט עלי ללכת עכשיו ואחזור מאוחר יותר. להתראות!

shiraa

New member
כל כך צודקת

הכדור כדרר פה עד שעה מאוחרת. לא עזרו תחינותיי. הצעתי לו תחליפים. בגילו הוא שומע מוזיקת טראנס. פינק פלויד, מטאליקה, מכירה? אולם הבוקר הקפדתי להעיר אותו מוקדם מהרגיל אצלו בחופשה . ב-10.00 !!! וישר לפעילות...הסברתי לו שצריך להתחיל לאזן את שעות השינה עד לחזרה לבית הספר. הוא עדיין רואה סרט כרגע. האמת היא שהוא ילד מקסים. פשוט ילד מתנה. אבל יש ימים ושעות שכדי לצאת מזה אני פשוט יוצאת לעשות סיבוב רגלי קצר עם הכלבה, נושמת עמוק וחוזרת הביתה. לעתים אני עושה לו מסאז´ והוא מאוד נהנה מזה. אבל לפעמים, רק לפעמים גם אני עייפה וזקוקה לקצת שקט.

אוי כל כך מזדהה איתך...

גם אצלי מזה כמה ימים התהפכו השעות, הילדים הולכים לישון בשתיים בלילה ואני קורסת ברעש גדול אחריהם... עוד מעט נגמר! אפרת

@זהר@

New member
איזה נגמר??

הולכת להיות שביתה לא ידעתם? תגידו, כשההורים משביתים, המורים עדין בב"ס? כלומר אם אני אחליט להפר שביתה? יהיה מישהו בב"ס עם הילדים? שיקפצו לי הסתדרות ההורים, אני רוצה לראות אותם 3 שבועות שלמים עם הבן שלי ואז נראה אם הם ישביתו!

מה הקשר להסתדרות המורים?

השביתה היא בגלל שאין הקצאת אבטחה לגני הילדים ולמוסדות בהם לומדיםפחות ממאה ילדים. בתור אמא שההיפר שלה עדיין בגן, השביתה הזו חשובה לי כיון שמזה מספר חודשים אנו מנסים להגיע להסדרים עם העירייה וכל מה שקיבלנו היה קב"ט שחצן שהמליץ לנו להשאיר את הביטחון ל"מומחים"... אז הילד שלי יהיה בבית עוד שבועיים אבל יחזור לגן עם מאבטח מוסמך. אפרת

@זהר@

New member
כתבתי הסתדרות ה ה ו ר י ם לא המורים

ואת יודעת מה? בב"ס שלנו ההורים לא התעצלו והתנדבו לשמור בתורנויות (מה שהורי ילדי הגן שכל כך חשוב להם בטיחון ילדהם לא ממש רצו לעשות). גם אני שיש לי רשיון לנשק התנדבתי לתת כמה ימים מזמני. גם אמא שלי כשאני הייתי בב"ס שמרה בתור שלה. הילד שלך בגן ולכן בשביתה או בחופש הוא בבית, יש לי גם ילדה גדולה בבית שבשביתה או בחופש היא מסתובבת ואי אפשר לתקוע אותה בבית כל הזמן ואז הסכנה עבורה היא הרבה יותר גדולה מבב"ס. עובדה שהרבה בתי ספר השנה אירגנו כל מיני פעילויות לילדים בשבוע הראשון של החופש כדי שלא יסתובבו ברחובות בחופש, אז זה היה אחלה בשביל ההורים לא? (גם אז לא הייתה שמירה). זה נורא קל לעשות שביתה, אבל משום מה חוץ משביתה אף אחד לא מוכן לעשות דברים שבאמת מועילים.

shiraa

New member
איפה ועד ההורים הארצי

היה במשך כל החופשה? למה לא פעלו במהלך ימים אלו וחיכו לרגע האחרון? הם לא מבינים שאמצעי לחץ מסוג זה לא מתאימים לימים אלו? נכון שאבטחה בבתי הספר וגני הילדים חשובה, אבל גם הם צריכים לגלות מידה רבה של אחריות.

אז תשמעו ואספר לכם...

הסיפור הזה מתגלגל כבר כ מ ה ח ו ד ש י ם, ועד עכשיו קיבלנו תשובות אטומות, היום אפילו טרחו לפנות את ועדי ההורים של הגנים ממבני העיריה על ידי מאבטחים! אצלנו בגן יש שמירה הורית וכך גם בגנים שליד, כל הורה והורה שומר שעתיים בבוקר, אבל זה לא מספיק, לרובנו אין רשיון לנשק ואין גם מושג מה לעשות במקרה ובאמת קורה משהו, אני לא מבינה את זה בכלל, למה ילדים בגנים הם פחותי ערך מילדי בית ספר? וחמור מכך, אם טרחו לשנות את חוק רישוי עסקים ולהכריח בעי עסק להציב שומר על הרבה פחות ממאה איש לפעמים גם על פחות מ-10 אנשים, מדוע לא משנים את התקן לגבי גני הילדים? חייהם של 99 ילדים שווים פחות מחייהם של 100? לא ברורים לי הטיעונים האלה. אפרת

@זהר@

New member
לא זכור לי

שהעלתי איזה טיעון על שווי בחיי ילדים, אשמח ללינק למקום שבו אני אמורה הייתי להעלות טיעון כזה. לפי דעתי (וכך הייתה דעתי תמיד) חייו של ילד אחד שווים עולם ומלואו (גם אם זה לא הילד שלי).

דליה.ד

New member
הקטע הוא

שבתחילת החופש המורים הואשמו בכך שלא רצו לבטלו וכולם אמרו מה יהיה עכשיו הילדים יסתובבו ברחובות בלי השגחה. ופתאום...זה מאוד נוח שהילדים ישארו בבית. אז אנחנו המורים תמיד יוצא לנו שם רע...נכון?

@זהר@

New member
אני מניחה שזה בגלל ה ADHD שאף אחד

לא ממש מבין מה שאני אומרת! אני יצאתי נגד המורים?????????? אני התלוננתי על ההורים שהחליטו על השביתה!! נא לקרוא שוב בעיון את ההודעות שלי. זה בדיוק מה שאני כתבתי!!!

@זהר@

New member
אה, ורק כדי שלא לא יבינו אותי שוב

הכוונה ל ADHD שלי לא לזה של אחרים

חבריה הויכוח הזה עקר

אף אחד לא מאשים אף אחד בשום דבר, יש פה בסך הכל קבוות של הורים שרוצים אבטחה לגני הילדים, תודו שזה מאבק לגיטימי גם אם האמצעיםלא מקובלים על כולנו. שנדע רק ימים שקטים ובטוחים. אמן. אפרת

רותי הכ

New member
כשההורים משביתים המורים בבי´ס וחוץ

מזה אין שביתה אני אגב מאוווד נהניתי מהחופשה טוב אני מורה... וביליתי עם הילדיםנ ה ד ר ביי

@זהר@

New member
אני גם מאוד נהנית עם הילדים שלי

אבל משום מה הבוס שלי לא ממש אוהב את זה שאני אקח שלושה שבועות חופש, תהרגו אותי אם אני מבינה למה
ולכן הנסיונות הנואשים למצוא סידור שהיה גם נוח עבורי וגם כייף עבורם הם ממש לא כיפיים בשבילי. חבל שלא לכולם יש חופשות כמו למורים. וכן, שמעתי עכשיו שאין שביתה, כי נותנים כמה מורות חילות עם נשק, הן באמת יצילו את ילדי הגן ממחבל מתאבד במיוחד בגנים שהן לא נמצאות כי גם במורות חילות מתקמצנים.

למעלה