שיגמר היום הזה 8-(

ashlaya

New member
שיגמר היום הזה 8-(

די שיגמר שיגמר... אז הנה זה קרה גם לי קמתי עם הרגשה לא טובה... וכל הדרך לעבודה משננת לעצמי זה התחלה של יום נפלא התחלה של יום מוצלח מלא שמחה (למדתי את ``כוחו של התת מודע``) אבל.... כנראה שלא תמיד זה אפשרי בטח לא אחרי ימים כאלה נוראים שללא הפסקה יש לנו הרוגים בטח לא שיש מיתון במשק וכל יום מרגישים יותר שהנה אוטוטו ואין לי עבודה...... אז אני יושבת ומחכה.... :-(

חוכם

New member
היום הולך ונגמר.....

היי היום הולך ו``נגמר`` כפי שרצית ואולי לסופו של היום תנסי להרים את העיניים למעלה לכיוון השמיים. היום תהיה שקיעה יפה יפה עם צבעים נהדרים. הסתכלי עליהם תנשמי עמוק עמוק פקחי את העיניים לכמה רגעים עמוקים לתוך השמיים, חייכי כי הכל באמת נפלא למרות הכל, חשבי על דברים טובים והרגישי הרגישי. שלך...

גיל.

New member
חוכם!!! נפלא! B-) אשליה אלייך...

כמה שמה שכתבת נכון! זו בדיוק הגישה שעליה אני מדבר. אשליה, למה לך לדאוג מדברים שבלאו הכי אין לך שליטה עליהם? לא עדיף לזרום הלאה? את הרי לא יכולה להיות אחראית גם למצב הבטחוני בארץ, גם למצב המשק וגם למה שקורה בחייך... נכון? :) תתחילי בעצמך. נכון, ``בתוך עמך את יושבת`` אבל עדיין, יש דברים שעדיף, לא להתעלם מהם, אבל גם לא להתמקד בהם באופן כל כך מוחלט. תחשבי על זה כך: הכי ישיר שאפשר. החיים הם לא צפויים, עדיף לתת להם להפתיע אותך ולקוות להפתעה נעימה מאשר לחכות כל הזמן להפתעה רעה... לא? ;-)

למעלה