שיגמור?

שיגמור?

חייבת לשאול שאלה שחשבתי עליה... כשאני במצב אינטימי עם גבר (אהבתי את הניסוח...), בקטע שזה אפשרי שהוא יגמור, וזה לא קשר קבוע כרגע, ננסח את זה קצת אחרת... מתי גבר ירצה אותי יותר אח"כ, אם אני אתן לו לגמור או לא? ז"א לא לעשות דוקא או משהו כזה, השאלה היא מה עדיף באופן עקרוני...

למה לשחק?

נוAה חושבת שזה כלל לא קשור. אם הוא רוצה אותך, הוא ירצה גם אם הוא גומר וגם הוא לא גומר. אם הוא לא רוצה אותך, כל דבר יהיה עבורו תירוץ טוב לברוח..

אם כל שאר התנאים שווים

השאלה היא מתי הוא ירצה לחזור, אחרי שהוא גמר ושבע או כשהוא עדיין מחכה לזה .... השאלה אם זה יבאס את הבחור ככה שהוא לא ירצה לחזור או שמא ישאר לו בראש כמין משהו לא גמור.... ואני שוב מדגישה, במידה וכל שאר הפרמטרים קבועים, כמובן שיש הרבה מעבר לזה, אבל כאן אני שואלת לגבי הענין הזה בלבד

הליויתן

New member
אענה לך בתשובה מהמקורות

"איבר קטן לו לאדם,מרעיבו שבע ומשביעו רעב" ואם הבנתי נכון את השאלה הוא ירוץ אחרייך........................

emh

Member
שאלה קצת מעורפלת....

מה זה מצב אינטימי עם גבר? יש כל מיני מצבים.... בוודאי תסכימי שיש הבדל בין לגמור בזיון לבין לגמור בפה באוראלי... אבל נניח והתכוונת לזיון - אני מניח שאת דואגת לקפיד על שימוש בקונדום וברור שזה בכלל לא משנה אם הוא יהיה בקשר רציני או לא.... הוא חייב לגמור כדי להינות מהסקס - אם לא תרשי לו את זה, אז יהיה רושם רע באופן עקרוני. ללא קונדום ולגמור בחוץ זה לקיחת סיכון שאני לא יודע איזה גברים מוכנים לקחת....

אוקי....

קצת חריג אמנם לפורום סקס הכוונה שלי כאן הייתה קצת שונה. אני אתאר מצב ספק היפוטתי ( אני מקווה שככה מאייתים את זה)... אתם מכירים מהסביבה, אתם מוצאים את עצמכם במסיבה מתנשקים, יוצאים לאוטו... ושם ממשיכים בשלכם בקטע לא כבד, סתם להתנשק, להתחרמן בקטנה... בקטע של לא להיסחף עם זה כרגע כי זה לא מתאים.. היד של הבחורה (שלצורך העניין נקרא לה באופן היפוטתי "עליסה"), מגיעה גם לאיזור החלציים של הבחור עכשיו השאלה היא... לעשות את זה כמו שצריך ולתת לו לגמור או סתם לשחק כזה באיזור בקטע של לעשות לו כיף כזה, אבל לא יתר על המידה. לא יודעת, כשאני קוראת את הניסוח הזה, זה נשמע די דבילי. אני מנסה להיגמל מהקטע של הסטוצים שנסחפים איתם, החלטתי הפעם ללכת עם זה אבל לא להסיחף סתם סיקרן אותי לדעת מה עדיף...

זאביקDR

New member
זה תלוי מאוד ...

אם את רק מתמזמזת עם הבחור ולא יותר מזה ... אז הוא דווקא יכול לראות את זה באופן חיובי ... אבל עם את מדברת על סקס שבו את מיתפשתת ומשחקת לו באיבר מין אז הסיכוי שהוא יחזור עם הוא לא גמר הוא קלוש מאוד ברגע שגבר הוציא את הזיין מהמיכנסיים הוא מיכוון להישתמש בו ... ואם את משחקת אותה קשה להסגה אחרי הכבר הורדת את הבגדים או לחילופין התחלת לתשחק לו הזיין אז כניראה שאת ממש לא קשה אלא פשוט לא בא לך על הזיין שלו או על האריזה כולה ... וגם לו לא יבוא עלייך (אצלי לפחות)

600RR

New member
תשובתי

את שואלת מה עדיף ? אם אני הייתי שם, הייתי מעדיף לגמור. זה לא היה מרחיק אותי. גם לא לגמור לא היה מרחיק אותי, לפחות לא בפעם הראשונה. אבל זה היה מבאס אותי. זה לא מה שהיה גורם לי לחכות. מה שהיה גורם לי לחכות לפעם הבאה (אם את באמת שווה את זה) זו את ולא היד שלך

חיבוקון

New member
עליסה, קודם כל אני כבר מרים

פון למלכת הלבבות :)) עכשיו כמו יהודי טוב וכשר תני לי לשאול שאלה שתבהיר את השאלה שלך ואז אוכל להגיב לך (יווו..אני מרגיש כמו ורדה רזיאל ג'קט) מה את מחפשת??????? מישהו רציני? חתונה? זיון? ליטוף אחרי הזיון? טוב 4 שאלות אבל הן קשורות, לא? :))

גבר ....../images/Emo150.gif

ירצה אותך יותר ואת תירצי יותר גבר... כשיהיה לכם טוב יחד בלי שום קשר ליגמור או לא יגמור.. כשיש לנו זמן איכות,הטעם של העוד נישאר בפינו.

למעלה