שיבעה

יהילי

New member
שיבעה

הייתי בשבעה על חברה (ל``ע). לפתע תפס אותי מראה מוזר, פניה של אחותה היו כאילו מישהו סירטט את תווי פניה בטוש סגול כחול, סביב השפתיים, הפנים. מיד הבטתי בנוכחים לראות את תגובתם. הבנתי שרק אני הבחנתי בזה. האם זו הילה? ואם כן זה ממש לא כמו שמציירים בציורים. וגם מדוע רק את שלה ראיתי? ומדוע רק פעם אחת? אודה למי שרוצה להתיחס.

yperelman

New member
וואו אני נפעם כל פעם מחדש מיכולת

הראיה שלך ושל חברי הפורום כאן. איזו מתנה! הילה כמו שמציירים בציורים זו אידאליזציה. מה שראית זו המציאות האנרגטית כפי שחווית אותה. לפי התאור (לפי המיקום והצבע) זו זו אכן הילה (או חלק ממנה). למה רק את שלה ראית? השערה: אולי הקשר המשותף לחברה שנפטרה גרמה לך לראות משהו. אולי קבלת מסר ממנה באמצעות האחות. שבת שלום

yperelman

New member
אני לא יודע

מהו המסר כאן אבל אני יכול לשאול אותך שאלות מכוונות: מעבר לראית הצבע הסגול, האם חשת עוד משהו, ראית עוד משהו, עלתה לך תמונה, מילה, צליל...? תשובות לשאלות האלה יכולות לתת לך כיוון האם אכן קיבלת מסר. הצבע הסגול משויך ל"עין השלישית", מרכז אנרגטי האחראי בהיבט הרוחני על ה"אינטואיציה הגבוהה" (כמו למשל חוש שישי- ידיעת הנולד, ראיית הנסתר, תקשור...). מיקומו בהיבט הפיזי הוא בין הגבות.

יהילי

New member
לא חשתי אבל

חלמתי אותה עומדת במטבח מתבוננת בנו מבשלות וסועדות את האבלים.ואחר כך בחודש היה לי חלום מדהים איתה. אנחנו (חברות ואחותה) יושבות בחדר מתבוננות מבעד לחלון על שמיים תכולים. ובאוויר הייתה טרוניה שלנו ושאלה מדוע(היא הייתה צעירה). והיא זאת שיצאה להגן על השמיים וכשהיא דיברה זה היה כאילו שהיא מקריאה פרק מהתנ``ך. אני הבנתי בחלום שהיא מצדיקה את הדין והעניין קשור בגלגולים.

למעלה