שיבוצים

הילית111

New member
שיבוצים

שלום לכולם
בני עולה לא
יהיו שלוש כיתות א
אני יודעת שיש כבר שיבוצים אבל בית הספר מסרב לומר
ואני אדע מי איתו בכיתה רק יום לפני תחילת הלימודים
האם זה תקין , הגיוני?
זה מאוד מקומם. אני רוצה לדעת אם הוא עם החברים שלו
אני בפתח תקוה ואני יודעתששיבוציםלגני חובה מפורסמים באתר למה לא מפרסמים שיבוצים לא' ?...
מוזר
ובכלל.
תודה

פולספגן

New member
מוזר מה שאת רושמת, כי כן נהוג לפרסם שיבוצים

אך לא נהוג לפרסם את שם המורה.

נוRית

New member
איפה זה "נהוג"?

אצלנו, בשנה שעברה, קיבלנו מכתב מהמורה על שעות שיחות אישיות, ומשם ניתן היה להסיק מי איתנו בכיתה. כל זה היה בערך שבוע או שבוע וחצי לפני תחילת השנה.
גם עם הגדולה שלי אני זוכרת שהשיבוצים (כולל שיבוץ המורים) היה ממש לקראת סוף החופש (חברה שהיא מורה בבית הספר ושהבת שלה היתה בגיל של בתי "הדליפה" לי את המידע עוד לפני הפרסום הרשמי, וזה היה בערך שבועייםלפני תחילת הלימודים).

נטלי22

New member
אצלנו יודעים רק יומיים לפני סוף החופש הגדול.

מוזמנים לבית הספר ושם מגלים לאיזו כיתה שייכים ומי איתנו בכיתה לפי הרשימות השמיות התלויות בחוץ. יש מפגש של 4-5 תלמידים והורים עם המורה החדשה.
למחרת יש טקס שבו העולים ל-ב מקבלים את פני העולים ל-א ואז כל כיתה א מתכנת בכיתה עם המורה לשעת פעילות.

אבל אצלנו בבית הספר לא יודעים בעצמם את השיבוצים הסופיים עד לימים האחרונים, כי בד״כ השכבה נמצאת על התפר שבין 2 ל-3 כיתות (כלומר סביב ה-80 תלמידים לשכבה), ועד לרגע האחרון לא יודעים כמה כיתות תיפתחנה ומי תהיינה המורות.

הילית111

New member
תודה

אוקי תודה
בינתים מבחינת לוז יש רק חונך שאמור להגיע לביתנו באמצע אוגוסט
ויום לפני תחילת השנה רשום מפגש עם מחנכת הכיתה
וזהו בינתים אין יותר מידע
אני יודעת ששלושת המורות טובות
אבל אני רוצה לדעת איזה ילדים מהגן שלו היום יהיו איתו בכיתה
נחכה בסבלנות ...

dalina

New member
גם אצלנו השיבוצים הם ברגע האחרון

כדי למנוע ערעורים ובלאגן.

nika27

New member
שיבוצים

בד"כ נעשים מספר ימים לפני פתיחת שנת הלימודים, מכיוון שיש הרבה שינויים. יש תלמידים שעוזבים בדקה 90, יש תלמידים שמגיעים, עדיין לא ידוע מי המורות המלמדות, כי לעיתים המורה מקבלת אישור פרישה בדקה 90, או פתאום מתקבלת מורה חדשה. כדי לא למסור מידע לא מדויק, מוסרים את המידע מש צמוד לפתיחת שנת הלימודים.
לגבי החברים, גם כאן יכולים להיות שינויים, ובהרבה מקרים הילד שקיבל חברים מהגן, פתאום רוכש חברים חדשים ונמצא איתם בקשר.

למעלה