שיבוץ התלמידות

שיבוץ התלמידות

משרד החינוך הורה להקים ועדה לשיבוץ התלמידות הספרדיות שעדיין אין להן סמינר.. איך זה שהמפלגה הגדולה ש"ס שיש לה מערכת חינוך ענקית אין להם סמינרים?

זודי

New member
אם יהיה להם סמינרים הם כבר לא יוכלו

לטעון על אפליה ואז אין עוד צידוק למפלגה .

זודי

New member
כשהעיקר זה התבכינות וההנאה של רגשי

הנחיתות לא המוסדות ולא הבנות תופסות מקום

לביא4

New member
יש להם סמינרים

אבל התלמידות הספרדיות מעדיפות סמינר אשכנזי (לטענתן הרמה החברתית והלימודית גבוהה וטובה יותר).

אז זה לא שאין להן סמינר בכלל

יש להן סמינר רק הן רוצות דווקא אשכנזי. ועכשיו השאלה היא מדוע הסמינרים האשכנזים מוצלחים יותר? לאשכנזיות יש רמה שכלית גבוה יותר? יש להם דם אחר? או בגלל התנאי קבלה המחמרים?

כל שנה

אותו סיפור

כל שנה אותו סיפור

ואני לא מבינה מדוע צריך להגיע לזה. אבל בשונה מכל שנה. הפעם משרד החינוך ישבצו את התלמידות ומשרד החינוך לא כ"כ מבין ומכיר את החינוך החרדי

כי האשכזי הארור מועדת הכספים

עושים בעיות.אנחנו משלמים מיסים כדי להיות במוסד חרדי לא חילוני.האשכני יודע ללקק לרבי דוד ומבזה הספרדים

לא ידעתי שאפשר ללקק לרבי דוד

תמיד חשבתי שרבי דוד הוא מהצדיקים שלא מסתנוורים מכסף או מכבוד, טעיתי? מוסדות ש"ס הם מוסדות חילונים? מתי שילמת מיסים בפעם אחרונה?

הסביר את דברי:

הכוונה להתחנף לבוא לקבלת קהל ולשחק אותה מקורב.רבי דוד לא משחק אצלו כסף.יש דברים רבים ונסתרים שלא אפרסם פה.מה רבי דוד עושה עם הכסף למען הכלל.שהרב בקושי אוכל ויושן.אני משלם מיסים כמו גדול.ארנונה מעמ אני שומר חוק .אגב חזרתי השבוע מביקור בצרפת.....

אתה עדיין לא הסברת את עצמך

מה הקשר בין שגפני ביקר אצל רבי דוד לבין שיבוץ התלמידות? מה הקשר בין זה שאתה משלם ארנונה לבין שיבוץ התלמידות? ומה הקשר בין המיסים לבין המוסדות של שס? יש בנות ספרדיות שיושבת בבית שאין להן סמינר לשנה הבאה השאלה הייתה האם אין להן סמינר בכלל? או שיש להן סמינר והן רוצות דווקא סמינר מסויים? כי עד כמה שאני יודעת שלציבור הספרדי יש מפלגה גדולה ומרשימה יש להם מוסדות, סמינרים, בתי ספר, תלמודי תורה, ישיבות, מדוע צריך לקום ועדה לשיבוץ תלמידות?

למעלה