שיבוט אגדת רוק

מורנא007

New member
שיבוט אגדת רוק

לאור שיבוט הצבי שנעשה לאחרונה (והכבשה דולי לפני כעשור), איזו אגדת רוק יש לשבט?

HelterSkelter1

New member
הצעה

מה דעתכם שפעם בחודש ככה, יפתח ת'רד ששמו "חדשים על המדף" ובו ירשום כל אחד את כל הדיסקים או תקליטים שקנה בחודש האחרון, עם פירוט קצר (ובלי לשקר ולכתוב על אלבומים שהיו לכם כבר שנה אבל פתאום קניתם אותם מחדש
). מה דעתכם?

LadyG

New member
אני בעד ../images/Emo13.gif

זה ממש לא אבל לא משנה. רכשתי החודש את Bob Dylan 30 Anniversary Concert , אותו קונטרט חגיגי בהשתפות אלוהים קלפטון, דה בנד, ג'וני קש, ג'ורג' האריסון, ניל יאנג ועוד רבים וטובים. הגעתי הביתה, פתחתי את העטיפה, שלפתי את שני הדיסקים ולהפתעתי הרבה Side1ו- Side 2 היו שניהם Side 2. בחיים לא קרא לי דבר כזה. שני דיסקים זהים לחלוטין. מיד החזרתי את האלבום לטאואר רקורדס בו נקנה. מעניין כמה זמן ייקח להם להביא לי אלבום חדש עם שני דיסקים שונים.

גם אני בעד

מישהו מתנדב לזכור לפתוח אחד כזה כל חודש?, אצלי דצמבר היה שכון משהו, מחרתיים הולך לקניות, אגב, זה ממש לא נשמע לי

noosh

New member
גם אני בעד ../images/Emo13.gif

למרות שאינ בספק כמה אני אוכל לתרום לשרשור, לפחות עד שאני אשיג עבודה ואמצא זמן לנסוע לת"א... בינתיים אני יכולה לדוח רק על The Velvet Underground & Nico שנקנה עוד בתחילת החודש, וממנו אני נהנית עד מאוד

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif + ניצול שהוא לא בדיוק נצלו"ש..

בס"ד...
,And if you see him... Tell him that I love him
אם מדברים על "איזה אלבומים קניתם ביום ראשון" (זה היה החודש, לא?), אני קניתי שלושה. כן, שלושה שלמים! אני, זו שמתקמצנת על ה80 ש"ח בממוצע לדיסק ודוחה את הקניה בכמה שבועות בד"כ. הראשון הוא אווזת השלג של קאמל (עוד לא שמעתי את זה...), השני הוא טומי של המי (שמעתי פעמיים בנתיים, זה לא הדבר המדהים ביותר ששמעתי אבל בהחלט יש כמה שירים מאוד מוצלחים, בכל אופן שתי שמיעות בשבילי זה פשוט כלום, ותהיו בטוחים שיהיו עוד שמיעות!) וכוכב הערב הוא אלוהים בכבודו ובעצמו, מר אריק-SlowHand-קלפטון. ובכן... הליריקס לא מתוחכמים מדי בד"כ, חוץ מאולי "יו לוק וונדרפול טונייט" הפשוט והיפהפה, הייתי חייבת להוציא את הנקודה הזאת מהמערכת. אבל ההלחנה פשוט כל כך טובה (לפעמים חמודה, לפעמים משעשעת, לפעמים קולית -קוקאין, או יה!- ולפעמים פשוט טובה וזהו) והנגינה... אוי הנגינה... אני אהיה בערך הבנאדם ה- 3,856,473,464 שאומרת את זה אבל אני חייבת: בואנ'ה, קלפטון הזה כלי!! מה שהכי יפה בכל העסק, לטעמי, זה הגיוון. כי פייג' בלוזיסט, וגילמור מרגש, וקנופלר מיוחד - וקלפטון כל-יכול. עד כמה שהמומחיות שלו היא בלוז, וזה ניכר, עובדה שהוא גם מצליח יפה מאוד לכבוד פסגות מוסיקליות בתחומים אחרים. וזה פשוט כיף לשמוע. לראייה - עד כמה שאני מתה על מוסיקה, קשה לי לשמוע את אותו האלבום ברצף כמה פעמים, אני צריכה קצת מרחב לנשימה. את האלבום הזה נראה לי ששמעתי 7 פעמים בשלושה ימים, כלומר שלוש פעמים בערב הראשון, פעמיים בבוקר שלמחרת, עוד איזה פעמיים בערב וכו'... ולסיום
לניבלו' והנדריקסית שעזרו לי לבחור אלבום להתחיל איתו. אז מה אם בסוף הלכתי דווקא לא על מה שהצעתם

אולי זו השעה המוקדמת

לא הבנתי איזה אלבום קנית, האם זה 461 אושיין בולברד?. וחוצמזה, זהו אני מבחינתי יכול לתלות את הנעלים ולפרוש, אם הצלחתי לסייע לעוד בןאדם לשמוע קלפטון ולהבין שזה הרבה יותר מהשיר המעצבן על הילד...

noosh

New member
לדעתי זה היה Slowhand

וזה בהחלט אלבום חמוד וכיפי להאזנה
תתחדשי על הקניות שלך!! כשיש לך הזדמנות תאזיני גם ל"אווזת השלג", אני בטוחה שלא תתאכזבי.. (אה, ו... בינינו? גם אני לא חושבת ש"טומי" כזה מוצלח, והאזנתי לו יותר מפעמיים... אבל נו, אני די בודדה במערכה פה..
)

Miss CB

New member
אכן, סלוהנד ../images/Emo9.gif

הייתי בטוחה שרשמתי את זה איפושהו, סורי
אגב, אני לא חושבת שהשיר על הילד כזה מעצבן... אולי כי שמעתי רק את גירסאת האנפלאגד
אגב 2, תודה
ואני אכן אשמע את הסנואו גוס בקרוב מאוד, כבר הרבה זמן רציתי לשמוע מה זה, כל כך הרבה שמעתי על האווזה הנ"ל!

למעלה