שיא השיאים!

דנע

New member
שיא השיאים!

לבחור שדיברתי איתו כרגע בטלפון. זאת היתה בסה"כ שיחה ראשונה, עוד לא עיכלתי איך קוראים לך! אבל דיברת כה מעט, אז יש לי רק כמה שאלות, כדי שאוכל להכיר אותך יותר טוב: *למה סיפרת לי את כל מעלליך לפני שחזרת בתשובה? ולמה כל כך בפרטי פרטים? *למה אני צריכה לדעת שהיית רב כל הזמן עם החברה שלך (אותה זרקת לכל הרוחות לפני שנה) בגלל שהיא היתה לובשת חוטיני מתחת למכנס לבן, ועושה עיניים לבחורים ברחוב??? *למה אני צריכה לדעת שבחורה דתיה מעבר לרחוב, התחילה איתך באמצעות הרב שלך (אפילו את השם שלה חשפת!)? ובעיקר, למה ליגלגת עליה כל כך? *למה אני צריכה לדעת את כל סדר יומך המשעמם עד מוות לפרטי פרטים, כולל אמירת "אשר יצר", וסדר הכנת המטבוחה במפעל? *למה, למען השם, אתה מחמיא לעצמך כל כך הרבה? ...בכלל שמת לב שרוב השיחה לא אמרתי כלום, רק הנהנתי והוצאתי צפצופים ושאר חרחורים מגרוני? ורק שאלה אחת קטנה אחרונה: למה, לעזאזל, הייתי צריכה לדעת שחברה שלך נכנסה ממך להריון, ושעשתה הפלה? ... איזה מזל שהרב שמלמד אותך סודות נוראים מהזוהר אמר לך שהיא לא הזיווג שלך... לך תדע, אחרת, אולי לא היינו נפגשים. *ואני רק שואלת- למה למה למה??????? *דנה* ------------------------------------- אם מחפשים אותי, אני בחדר. התחלתי אוטוסטרדת שיר השירים ל40 יום.

כלומאי

New member
אולי מסיבה פשוטה

אני מקוה שהיה לך את האומץ לא לקבוע אתו ולומר לו יפה שהוא לא מה שאת מחפשת. זה לא סיבה מספיק טובה ?

למעלה