שיא השיאים נשבר

שיא השיאים נשבר

מי שהיה היום במשחק של הפועל ירושלים בכדורגל, יודע שמה שקרה זה פשוט לא ייאמן. אני בתור אוהד הפועל למוד הפסדים יודע כבר מה המשמעות של להיות אוהד הפועל והלוזריות שכרוכה בכך, אבל מה שהיה היום שבר את השיא ברשימה מכובדת מאוד של שיאים שבהם הפועל הייתה לוזרית בצורה יוצאת דופן. לכל אלו מביניכם שלא מבינים על מה מדובר, להלן סיפור המשחק: בדקה ה-26 מוטי אוחיון הכניס 1-0 להפועל אחרי ששי אהרון עבר את השוער קמארה ומסר לו רוחב. בדקה ה-62, באחד על אחד מול השוער כריסטי המצוין הכניס את ה- 2-0 להפועל, הכל נראה וורוד. בדקה ה-75 רם סטי ושי אהרן מצאו את עצמם במצב ששניהם היו לבד מול השוער קמארה. בכל מקום אחר וקבוצה אחרת היו עושים מזה גול, אבל סטי בפעולה לא חכמה במיוחד ניסה לעבור את השוער, עבר אותו- ובעט החוצה. כל כך קרוב ל- 3-0, אבל מיד אחרי ההחמצה הבלתי יאומנת הזאת התקפה של נצרת הסתיימה בגול- 2-1. במקום לסגור את המשחק הגיע הצימוק, שכמובן העמיד ישר על הרגליים במתח את אוהדי הפועל לשארית המשחק, מתח כמו שרק בהפועל יכול להיות. ואז זה הגיע- דקה 93, אחרי שהמשחק כבר כמעט היה גמור, ואפילו הלחץ של נצרת בסיום לא עשה שום דבר שהרי הם לא הצליחו לחדור את הבונקר שלנו- קמוקו קמארה, שוערה של אחי נצרת, בעט כדור 5, שעבר את כללללללללללללל המגרש, בצורה מוזרה מאוד, קפץ מעל השוער יניב בן-הרוש, שניסה לרוץ אחרי הכדור ותפס אותו סנטימטרים ספורים מאוחר מדי. 2-2 פשוט לא ייאמן. אין לי מילים.

ברוך הבא

נכון מאוד שהפועל שנה היא לא משהו מיוחד ומזל שלא הפסדנו את משחק הזה כמו משחקים קודמים. השנה הפועל לא תעלה ליגה.

EL CHE VIVE

New member
אני זוכר בסיבוב השני לפחות עוד 2

הפסדים בדקות הסיום אין שיאים חדשים...

נכון, העניין הוא

שההפסדים ההם (או לחילופין תוצאות תיקו) נגרמו מתוצאה של הבקעת גול נורמלי בדקות הסיום- לא גול מ- 70 מטר מבעיטת 5 של שוער!! ://// תאמין לי, להפסדים בדקות סיום כבר התרגלתי, אבל זה באמת משהו מיוחד.. זה כאילו נכתב מלמעלה.. אתה יודע פעם בכמה זמן קורה דבר כזה? (גול של שוער מסוף המגרש)

EL CHE VIVE

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מצטער!!! לא הבנתי בהודעה הראשונה את החלק שמדבר על הגול של השוער!!!! זה באמת רמה אחרת של לוזריות חחחחחחחחחחחחחחחח אני חייב לראות את הגול הזה

AGENT SHESH

New member
לא, האמת היא שלא עד כדי כך..

הוא יצא בגלל החלוץ של אחי שניסה להגיע לכדור.. הבעיה היא שהוא היה מטומטם מספיק כדי לא להתקדם לכיוון הכדור או להישאר קרוב לשער.

היו לו שלוש טעויות מרכזיות:

1. היציאה והתזמון הלא נכון של הכדור שנחת כמה מטרים רחוק ממנו. 2. אחרי שהסתכלתי פעמים רבות על השער בהילוך חוזר (יש לי אותו במחשב..) ראיתי שאם במקום להסתובב ישר ולרוץ אחרי הכדור הוא היה קופץ למעלה כשהכדור חלף מעליו הוא היה תופס אותו. הוא וויתר מדי והתחיל לרוץ לשווא לכיוון השער. 3. הוא הספיק להגיע בזמן לכדור ולתפוס אותו לפני הקו, אבל במקום לעזוב מיד את העצבעות ולתת לכדור להישאר שם הוא הכניס את הכדור יחד איתו לשער.. חישבתי לפי המהירות שגם אם הוא היה משאיר את הכדור על הקו ונכנס לבדו לשער הוא היה מספיק להרחיב את הכדור לפני שחלוץ אחי נצרת היה מגיע. בקיצור- קומדיה של טעויות..

AGENT SHESH

New member
כן, "חישבת"

אתה חכם לחשב פה בבית, הוא במגרש צריך לחשוב על הכל בזמן אמת, אין זמן לחישובים. אני לא מצדיק את ספיגת השער המטומטם הזה, אבל אתה לא יכול לשפוט אותו על מהלכים כאלו של חישובים גבוליים..

לא מקבל את זה

נכון שזה שונה לשבת בבית, אבל זה בדיוק מה שקורה גם אחרי טעויות שיפוט חמורות- השופט, או לחילופין האחראי על השופטים טוענים שחוכמה לשבת בבית ולראות את הטעות, אבל עם כל התנאים במגרש היה קשה לשופט לראות... ואני לא מקבל את זה- זאת העבודה שלו ואם הוא- השופט, ובמקרה שלנו השוער, לא יכול לקבל החלטות נכונות בזמן אמת, אז כנראה שהוא לא מבצע את התפקיד שלו כראוי. ופה אני לא מדבר על יציאה לא נכונה לכדור- אני מדבר על שער נדיר מאוד שכמעט ולא קרה בישראל, והשער הזה קרה כתוצאה מאוסף טעויות מאוד חמורות.

למעלה