../images/Emo8.gifאני בכלל בעד שיתבע מזונות מהאימא!!
הלכה, בגדה בו, הרחיקה את הילדים ממנו, לקחה לו את הוילה בקיסריה, חשבונות הבנק, המכוניות והעסקים, הרוויחה הון, נסעה לחו"ל ארבע פעמים בשנה עם המאהב ובכל פעם שהוא היה מגיע ומתחנן לשלם איזה טיפה מזונות, השומרים היו בועטים בו בגסות והוא היה יושב ליד שער הטירה קיץ וחורף וכך איבד את בריאותו, את צלילות דעתו והיום, ערירי ואביון... כל שנותר לו זה אולי לבקש את רחמי ילדיו האהובים שאולי יעזרו לו לעת זיקנתו... עשיתם כאן חתיכת סרט טורקי שאני רץ לחפש בקלאווה אצל הארמני
. אני מכיר מאד מקרוב מקרה שבוא הורים לילד אחד נפרדו - האישה בגדה בגבר והם פרדו כשהיא היתה בהריון. האימא הציעה לאבא שיוותר על האבהות שלו על הבן השני ושהמאהב שלה יאמץ אותו וכך יוקל נטל המזונות מהאב שהרוויח בערך חמישית ממנה. הגבר סירב. כשהעורך דין של הגבר שמע על זה, הוא הביט בו ולא האמין ואמר לו בצורה הכי ברורה בעולם "אתה מטומטם - תיפטר מהעובר הזה ולא משנה איך!" והאבא הזה הביט בעורך דין שלו וראה מפלצת ואמר לו "בחיים לא!". התינוק נולד, ההורים נפרדו, והאבא שהגיע לעוני מרוד של ממש, ואני מדבר על מצב שלא היה לו בבית מה לאכול - ולכן היה הולך לאכול בבית תמחוי לא רחוק מהעבודה שלו - מעולם לא חלם אפילו לעכב תשלום מזונות של חודש אחד לגרושתו שעבדה במשרה מאד ריווחית והרוויחה סכומים שלגביו היו דימיוניים של ממש כולל רכב צמוד ותנאים. הוא גם התעקש שהילדים וגרושתו ימשיכו לגור בבית המשותף כדי שהילד הגדול לא יצטרך להתרגל לסביבה חדשה כשהמשפחה מתפרקת... אחרי זמן מה המצב של האבא השתפר, והיום הוא בסדר גמור אבל אני זוכר טוב טוב את התקופה ההיא שבו חברים שלו שאלו אותו "למה אתה משלם לה מזונות - היא לא צריכה את זה!!" הוא היה עונה "אני לא משלם את לה... ואפילו לא לילדים - אני משלם את המזונות הללו לי, כדי להמשיך להרגיש שאני האבא שלהם ומגדל אותם ונותן להם את כל מה שאני יכול!". אז אל תספרו לי על אישה שניסתה להרחיק את האבא, שלא היה לו גרוש על התחת ועוד - אם הוא היה רוצה אז להמשיך להיות האבא שלהם - כלום לא היה עוצר אותו. חוצמזה - הדיון כלל לא היה האם ולמה הוא לא שילם מזונות - העיניין הוא שלא משנה מדוע - האיש מעולם לא תפקד כאב והיום, בשלב הכי עדין של הילדים שלו כשהם רק בנים ת העתיד שלהם, הוא הולך ותובע מהם סכומי כסף בכל חודש - הוא תובע מכל אחד 1500 ש"ח, על פני שנה, מדובר ב-18 אלף שקל שזה שנתיים של שכ"ל באוניברסיטה (נכון לפעם האחרונה ששמעתי על גבהו). האבא הזה מנסה לערער את הבסיס שלהם להתחיל חיים נורמליים - וזה בעיני לא אבהי, לא הורי והזוי. האיש הזה לא הרוויח את התואר אבא - וזה נכון לכל האבות שחושבים שהם נוקמים בגרושה שלהם דרך הילדים: יום אחד הם יבינו שהם לא נקמו בגרושה - אלא איבדו את הילדים שלהם.