שיא החוצפה!

שיא החוצפה!

לאחרונה הוצע , שהחרדים ישרתו לפחות שבועיים בשנה (14 יום מתוך 365) במשמר האזרחי,ואפילו את זה הם לא מוכנים לקבל. מהחרדים כבר אין לי מה להתאכזב כי זה חבורה של חשוכי דעת שתמיד נראה אותם בעדר אחרי איזה באבא בובה עשיר שכל קשר בינו לבין הגיון והמציאות-מקרי בהחלט (אהממממ אסור לחטט באף בשבת) -כך שאין כבר מה לצפות מהם,אבל הליכוד,כן הליכוד מפלגה ציונית ושפוייה (ככה לפחות עד עכשיו חשבתי) בישראל תומכת בזה שהחרדים (יותר מ12 אחוזים מהאוכלוסייה היהודית) לא יתרמו אפילו את התרומה המזערית הזאת של שבועיים במשמר האזרחי, דבר שבטח לא יזיק למשטרה הן מבחינה כספית (התנדבות) והן מבחינה ארגונית. וגם לנו האזרחים זה לא יזיק מן הסתם. העיקר שאחרי זה עוד בוכה השר לנדאו (ליכוד) שאין למשטרה כוח אדם,סילבן שלום בוכה שאין תקציב (מליארדים הולכים לציבור צורך ולא יוצר), בניזרי ( החוצפן הכי גדול) מכריז מלחמה על המובטלים המסכנים,כאשר הוא מייצג ציבור של מובטלים ועוני בשירות המדינה, צה"ל מתלונן (ראו הודעה נוספת שכתבתי) על מחסור-ולממשלה שלנו לא מזיז. והבדיחה הכי גדולה שחלק מחברי ש"ס המייצגים ציבור של סרבנים , עוד יושבים בוועדת חוץ וביטחון במטבחון,בשירותון,במקלחון או אשק יודע איפה במוקדי ההכרעה -דווקא הם-פשוט עושה לי בחילה! ואחרי זה בניזרי עוד מתלונן למה צה"ל לא עושה מספיק,כן בניזרי תגיד לציבור שלך שיעשה את זה. בפעם ה-8,308,545,375,875,546,,נמאס מכם!!!!

MoOsHoN16

New member
נו זה אכזריות לשמע

שבועיים בשנה זה המון זמן! איפה האנושיות????? הם תורמים כל כך הרבה למדינה שהם עוד צריכים לשרת שבועיים במשמר אזרחי? מי שמע כדבר הנבזה הזה!

אם זה לא היה במדינה שלנו...

הייתי צוחק יחד איתך. שכחתי לציין בהודעה הקודמת, שזה דווקא כן עבר היום בוועדה למרות התנגדות הליכוד שמוכרת את נשמתה בשביל לזחוחי מוח החרדים. כנראה ששבוע הבא ישנה הצבעה חוזרת,וזה לא יעבור (תיקון לשבועיים במשמר האזרחי).

EverMan

New member
הליכוד ?

ציונית אולי בהגדרה של שומרת שטחים , וגם את זה היא מכרה. העבודה היא זו שמנהלת את הסוכנות היהודית ומעלה לארץ כל הזמן עוד יהודים , לא הליכוד , העבודה היא זו שמפריחה את הגליל והנגב , לא הליכוד. אז ככה , אז כן היא ציונית... שפויה ? מאיזה מובן ? של לתת למישהו שלא מבין כלום בכלכלה את שר האוצר ? או למישהי פאשיסטית את משרד החינוך ? כן ! היא שפויה ... הליכוד תמכו בזה , וגם העבודה , מה שלדעתי לא נכון , צריך לתת להם אולי שנתיים במשמר האזרחי לפחות. ודר"א , ישי הכי משעשע שהוא אומר שהוא נגד תופעת הסרבנות ...

אריאל1

New member
תסלחו לי

אבל לציבור החרדי יש זיכרון ארוך ונסיון רע. כולנו יודעים שזה אמנם יתחיל בשבועיים התנדבות במשמר האזרחי אבל אין לי ספק שלא שם זה יגמר.

123אלירן

New member
אתה צודק

החארות האלה לוקחים יותר מדי כסף מהמדינה, שילכו לעבוד כבר וישרתו בצבא ואם לא אז שפשוט יעופו מהארץ הזאתי הם סתם מזהמים אותה.

למעלה