שיא החוצפה

girlontop

New member
שיא החוצפה ../images/Emo6.gif

טיילור מתה כבר יותר משנתיים, אבל היא עדיין מככבת בפורומים, יותר מהרבה דמויות בסדרה. רוב הדיונים חוזרים על עצמם בוריאציות כאלה ואחרות, אבל האחרון שבהם השאיר אותי על הרצפה מרוב הלם וצחוק. לפי התיאוריה החדשה של כמה שונאי טיילור, טיילור התאבדה כי היא החליטה לנתק את עצמה ממכונות ההחייאה ולא למות מחוברת אליהן. "היה סיכוי שהיא תמשיך לחיות אם היא היתה נשארת מחוברת, אבל היא לא באמת רצתה לחיות" הם טוענים. יש לציין שמדובר בקומץ ואפילו שונאי טיילור אחרים טרחו לא להסכים עם הנאמר. אותי הטענה הצחיקה נורא - עד לאן המעריצים/שונאים עוד יתדרדרו? מילא, הויכוח אם טיילור דחפה את מורגן בכוונה כדי לגרום לה להפיל את התינוק עוד מקובל ודי הגיוני, אבל עכשיו טיילור אשמה במוות שלה? איך אני אוהבת את היצירתיות והקונספירציות של מעריצים מסוימים
--- ועוד בגזרת טיילור. ויכוח נוסף שהתפתח לאחרונה היה על סעיף המוסריות בחוזה שלה. אני הבנתי מכמה מקומות שהאנטר כתבה על זה בספר שלה, אבל מעריצים אחרים מספרים שלא היה ולא נברא ואף מצטטים מכתב מאוד מעניין שכתבה האנטר ב-2001 . הנה כמה ציטוטים נבחרים (אם אני לא מחדשת פה משהו לאף אחד אני מתנצלת):
"לא היה סעיף כזה בחוזה. אין לי שום שליטה על הדמות. אף פעם לא דרשתי שטיילור תהיה אם ילדיו היחידה של רידג'. בלי להישמע חסרת כבוד, זה מעניין לי את התחת (
). יש לי הסכמה עם ההפקה שטיילור תשמור על מידה של הגינות, לא יותר מזה."
"ביקשתי מהמפיקים שיהפכו את טיילור לאנושית יותר. הייתי רוצה שהיא תשלם על דברים שעשתה, כמו הרומן עם ג'יימס. חבל שאיאן (ביוקנן) עזב לפני שהתמודדנו עם הנושא ואני יודעת שטיילור לא היתה בסדר בעוד מקרים."
"אני לא תמיד מרוצה מהסלחנות של טיילור כלפי רידג', אבל זה מה שהמפיקים והכותבים רוצים ואני עושה את עבודתי בלי להתלונן."
"לדעתי טיילור היתה 'מאולפת' מדי במשך כל הזמן הזה. בתור בן-אדם היא היתה אמורה לפשל יותר. אבל זה חלק מהנוסחה של 'הילדה הטובה' (טיילור) מול 'הילדה הרעה' (ברוק). זה בסדר, אבל מן הסתם אפילו 'הטובים' חוטאים מדי פעם."
"בשורה התחתונה, לא היתה לי אף פעם בקשה בנוגע לדמות שלי." לא בטוחה שאני קונה את מה שהיא אומרת, אבל דבר אחד מרכזי כן עולה מהדברים שלה: היא לא אהבה את מה שקורה לטיילור. גם היא הרגישה שהיא טובה מדי ומאבדת מהאנושיות שלה (משתמשת בשמות תואר goody two-shoes ו straight-laced בנימה צינית למדי). מעניין. סיגל, אפשר תגובתך על עניין הסעיף בחוזה? זכור לי שפעם אישרת שזה היה כתוב באוטוביוגרפיה של האנטר.

לינה18

New member
זה מאוד מעניין-אז היה סעיף כזה

בחוזה שלה או לא? וטלי-אני זוכרת ששאלתי אותך וענית לי שכן, ומאוד אהבתי את התשובה שלך, כי אני אישית נהנית להאשים את האנטר בנישואים הארוכים של טיילור וריג'. ובגלל זה אני אישית מאוד אצטער אם אגלה שהציטוט שהבאת נכון. רק מה, אני חושב כמוך, שמה שהיא אמרה בכתבה הזאת לא אומר בהכרח שהיא אמרה את האמת.

faery18

New member
אני דווקא אהבתי מאוד את הדמות

של טיילור. באופרת סבון צריך גם דמויות רעות וגם דמויות טובות. אז לדעתי אין כל רע שטיילור הייתה דמות טובה שלא הזיקה לאף אחד. זה מה שאהבתי בה את היושר וההגינות שלה. והיא הייתה כזאת יפה!!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo45.gifגמני אהבתי את טיילור../images/Emo99.gif

אולי הדמות שלה הייתה קצת משעממת...אבל היא עדיין הייתה מושלמת! וכל כך אהבתי איך שהיא עזרה לאמבר עם כל הסיפור של ההתמכרות ושילה...

לינה18

New member
העלילה היחידה שבה אהבתי את

טיילור היתה זאת שבה היא תמכה באמבר בסיפור ההוא עם שילה ואריקה.

Mikel20

New member
עצם העובדה שעדיין מדברים על טיילור

ושהיא עדיין מככבת בפורומים מראה שלמרות כל מה שיגידו, על זה שהייתה פאסיבית, וטובה מדי, ולא הייתה דמות מעניינת היא הייתה ונשארה אחת הכוכבות של הסידרה מאז היווסדה.. והכי חשוב, מראה את הטעות הטראגית שעשה בראדלי כשהחליט להרוג אותה בצורה כ"כ בוטה והחלטית! היא חסרה לסידרה יותר מאי פעם!

לינה18

New member
ולמרות זאת אני הייתי ותמיד אשאר

להיות נגד ההחזר של טיילור לסידרה(מהסיבות הברורות). ואם מתישהו בכל זאת יחזירו אותה, טוב, רק דבר אחד ינחם אותי-שאני כן ראיתי את ריג' וברוק נשואים(כי התחלתי לראות כבר אחרי שהם ניפרדו בגלל תומס).

faery18

New member
בראדלי אכן טעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמיד את הדמויות הכי שוות הוא מוציא
כל-כך אהבתי את הזוג-טיילור ורידג' הם כל-כך התאימו והוא לא היה מעצבן ובלתי נסבל כמו היום. טיילור באמת חסרה בסידרה.. אהבתי גם את מייסי אבל לא הבנתי אם היא בתרדמת או שהיא מתה?..

לינה18

New member
מייסי, כעיקרון נחשבת למתה, למרות

שהם לא הראו את המוות שלה וגם לא את ההלוויה שלה. הם רק הראו אותה מחוברת למכונות בבי"ח ואז סאלי בסוף אמרה לסטפני שהיא החליטה לנתק את מייסי מהמכונות, כי אין סיכוי להציל אותה. אבל מה, בגלל שמעולם לא הראו שבאמת ניתקו אותה, קיימת בעצם האפשרות לחזרה נוספת של מייסי. רק מה, מהפרום כאן גיליתי שבובי איקס, מי שגילמה את מייסי, לא היתה מוכנה לחכות עד שבראדלי ימציא עלילה כדי להחזיר אותה, אז היא הלכה לשחק ב"כל ילדיי". בגלל שזאת אופרת סבון ששייכת לרשת מיתחרה ל-cbs שאליה שייכת "היפים", אין כל-כך סיכוי שבראדלי יהיה מעוניין להחזיר את בובי איקס, אחרי שהיא הלכה לרשת מיתחרה.ובגלל זה קרוב לודאי שלא ניראה יותר את מייסי. אני אישית הייתי רוצה שהיא תחזור רק כדי להפריד בין ת'ורן לדרלה. ולא בגלל שאני לא אוהבת אותם בתור זוג, אלא פשוט כי מאז שהם היתחתנו אף אחת לא ניסתה להפריד ביניהם וזה משעמם ככה! וגם אם היתה מופיעה מיתחרה לדרלה על ת'ורן, זה היה נותן לת'ורן את ההיזדמנות להוכיח עד כמה הוא באמת אוהב את דרלה כמו שהוא טוען.

girlontop

New member
זה לא נכון

בובי פוטרה ואז "כל ילדיי" פנו אליה. אם כבר מישהו היה לא בסדר בכל הסיפור זה בראדלי, שגירש אותה מצילומי תמונת הצוות בסוף 2003. היא טוענת שאין לה משקעים ושהם עדיין חברים טובים (היא ובראד), אבל אני בטוחה שהיא נפגעה ממה שהלך שם. בכל אופן, היא כיום חתומה על חוזה של 4 שנים (לא שזה אומר משהו בעולם הסבון...) ולמיטב הבנתי הדמות שלה פופולרית ב"כל ילדיי" והיא מקבלת סיפורים מרכזיים. למרות זאת, לדעתי אין שום סיבה שהיא לא תחזור לסדרה בעתיד - אף אחד לא כועס עליה בהפקה של היפים.

Mikel20

New member
אין סיבה שהיא לא תחזור

אבל עם החזון של בראדלי לגבי "דמויות חוזרות מהמתים/מהכלא/משום מקום" לסידרה , עדיף כבר שבובי איקס תעשה לעצמה טובה ותישאר בכל ילדיי, שם לפחות לא יזרקו עליה נברשת.. ואני אישית מאוד אהבתי את הדמות של מייסי וחבל עליה, עוד ביזבוז גמור של דמות/שחקנית עם פוטנציאל אדיר!

faery18

New member
בדיוק ככה../images/Emo45.gif

הרי בראדלי מומחה בליזרוק שחקניות עם כישרון ופוטנציאל. איך אהבתי את מייסי היא הייתה כזו חמודה ויפה!! והאמת היא שגם אני הייתי מעדיפה ליראות את מייסי ותורן כזוג ולא את תורן ודרלה כזוג.. אני מאוד מקווה שבעתיד היא כן תחזור לסידרה,אבל לתמיד ולא לשתי שניות...

לינה18

New member
באמת? אם ככה אז מיצטערת אם

התשובה שלי הטעתה מישהו. אבל אם יש סיכוי שמייסי תחזור אז יופי! כי מישהי חייבת דחוף להפריד בין ת'ורן לדרלה!

S c a r l e t t

New member
../images/Emo26.gifאז ככה....

קודם כל בקשר לסעיף בחוזה, הוא כן היה קיים ולמרות שיש הרבה שמועות סביב העניין האנטר דווקא הודתה שהיא אכן היתה מאחורי כל המוסריות המוגזמת של טיילור. אחרי הסרטן של קטיה היא התחילה להיות נוצריה אדוקה יותר וככזו היא החליטה שהדמות שהיא מגלמת צריכה במידה מסוימת להיות כזאת גם, הטענה העיקרית היתה שדמות טלוויזיונית מהווה מודל חיקוי והזדהות והיא רוצה להשפיע לטובה, להראות לצופים שאנשים משלמים על מעשיהם ריפרפתי עכשיו על הספר כי עד כמה שזכור לי קראתי את זה שם, אבל לא מצאתי, אני אתעמק יותר מחר ויביא הוכחות מצוטטות (בתקווה שאני אצליח למצוא בין כל ה300 ומשהו עמודים) בכל אופן כל מה שעומד מאחורי זה מאוד לא הגיוני, מצד אחד האנטר ביקשה שזה מה שיהיה עם טיילור ומצד שני התגובות שלה כלפי שאלות בראיונות הראו באופן ברור שהיא לא מרוצה ממה שנהיה. יכול להיות שבראט פשוט ניסה להוכיח לה שהיא טועה ולקח את הבקשה שלה לקיצוניות השניה והפך את טיילור לאחת הדמויות המשעממות. טיילור תמיד היתה הצדיקה, המלאך, הילדה הטובה אבל תמיד היו לה סיפורים מעניינים, ואני חושבת שבגלל זה עדיין מתגעגעים ומדברים עליה. חוץ מזה היא היתה אחת מהדמיות המשמעותיות לדעתי לפחות. ואי אפשר להתווכח שהאנטר היא בהחלט יפהפייה אמיתית ושחקנית מוכשרת אז הצירוף של כל אלה בנוסף לשערוריות ושלמועות על חייה הפרטיים של האנטר הוא מה שגרם לרעש הגדול סביבה גם שנתיים אחרי שהיא עזבה

S c a r l e t t

New member
לא!!

יש לה ילדה שהיה לה גידול סרטני בעין, טיפלו בה וכרגע יש לה עין מזכוכית אבל היא ממש לא עיוורת

למעלה