שיאצו

kapiti

New member
שיאצו

שלום לכם, אני למדתי עיסוי שוודי + טכניקות מתקדמות ברידמן. מאד רוצה ללמוד שיאצו. אולי אתם יכולים להגיד לי איפה כדאי באיזור ירושלים ללמוד? וגם אם יש לכם פרטים מעניינים שיעזרו לי בחיפוש אחר מקום ללמוד/ או בכלל משהו שקשור בשיאצו. תודה אני (-:
 

טאוֹ

New member
ברוכה הבא לפורום ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לקרוא את קבלת הפנים לפורום. יש שם גם התייחסות ללימודים. לחיפוש ספציפי של מוסד לימודים, את יכולה לשאול את יורם. חוץ מזה, נשמח אם תישארי ותספרי מעט על עצמך ועל לימודייך. בהצלחה, בלימודים ובכלל.
 

kapiti

New member
../images/Emo51.gif

WOW איזו מהירות תגובה.... אני לא כל כך חדשה אני באה והולכת. פעם הייתי משתתפת קבועה באומנות שימושית.... מזמן!!!!!!! עבדתי כמה חודשים בקופ"ח בעיסוי... היה טוב וקשה.. מומלץ מאד בשביל הנסיון. מאד מאד אוהבת שיאצו (מטופלת כבר שנתיים) ומאד מאמינה בשיטה. מה עוד אני יכולה לספר.... זהו בעיקרון, בת 30 - זה מעניין? תודה טאו אני אבדוק מה שרשמת לי שיהיה המשך יום טוב
 
בהצלחה בלימודים

אנו לא מאפשרים בפורום דיון במקומות לימוד, לכן נאלצתי למחוק את התגובות שהתייחסו לשאלתך. כמו שראית, יש מטפלים וסטודנטים שמאוד ממליצים על מקום הלימוד שלהם, ואחרים בדיוק להיפך. אני חושבת שמלבד מקרים קיצוניים של בתי ספר גרועים במיוחד, בחירת מקום הלימוד היא מאוד אינדיבידואלית. דברים חשובים בעיני הם בחירת המורה, והתנאים. למשל, כמה תלמידים יש בכתה, כמה אסיסטנטים, מה המחיר לשנת לימודים, ובכמה שעות לימוד מדובר. האם חוץ משיאצו משלבים גם שעורי בחירה של טאי-צ'י, לדוגמא, או תזונה, או אנטומיה. אם הייתי צריכה ללמוד שיאצו היום הייתי מבקרת את כל בתי הספר באזור מגורי, ורואה מה מרגיש ונראה לי מקצועי וטוב. אז הייתי נפגשת עם מנהל המגמה, וגם עם מי שעתיד להיות המורה שלי. הייתי הולכת לקבל טיפול מאותו מורה, על מנת לבדוק אם אני בכלל אוהבת את הסגנון שלו. אם אפשר להצטרף לשעור לדוגמא, או ללכת לשני שעורים בתור התחלה ואז להחליט, כך הייתי עושה.
 

kapiti

New member
תודה וסליחה

לא ידעתי שאסור. האמת דיברתי עם מישהי במסרים והיא עזרה לי מאד. אז שוב תודה וסליחה....
 
למעלה