שיאצו לחולי צליאק

mico1

New member
שיאצו לחולי צליאק

שלום רב, האם מותר לעשות טיפולי שיאצו לחולי צליאק? בעלי פשוט עוסק בתחום ומאחר וגילו לי צליאק הוא ממאוד מעוניין לדעת אם מותר לו לטפל בי. תודה, מיכל

noosh 19

New member
אני לא רואה סיבה שלא

למי שיש צליאק אסור לו לאכול גלוטן, ולרוב גם צריך לבדוק מה הוא מורח לו על הגוף ואיזה תרופה הוא מכניס לפה. ושיאצו זה לחיצות לשחרור הגוף. מן מסאג ממש כיף. ברור שאת יכולה לעשות שיאצו

נצר1

New member
אני הייתי שואלת מומחה לשיאצו

רפואה אלטרנטיבית אינה קשורה לפעולות המדעיות הקורות לנו אלא לאיך אותה תורה אלטרנטיבית ספציפית מפרשת אותם. ז"א מומחה לרייקי יגיד לך שהסיבה לכאבי ראש טמונה בסיבה מסויימת, בעוד שמומחה לדיקור סיני ימצא את הגורם לכך במקום אחר וכן הלאה... בעיקרון צליאק ניתנת לתיאור כבעיה שקשורה למערכת העיכול. בעלך צריך לבדוק מה גישת תורת השיאצו למערכת הזו בגוף ואז תקבלו את התשובה לשאלתכם. כמובן, שניתן כמו שהציע noosh לראות בשיאצו סתם סוג של מסג' כייפי ולעשות, ומי שלא מאמין בטח גם לא יקרה לו כלום (ובואי נבהיר פה שאני בהחלט נמנית על הלא מאמינים, אך אני מכבדת את מי שמאמין). אך עם בעלך טרח ולמד את זה ואפילו עוסק בתחום כפי שכתבת, אז הוא בטח מאמין ביכולות השיאצו מעבר להיותו סתם מסג'.

noosh 19

New member
אני למדתי רייקי

1 לא מזמן, ועכשיו אני מתחילה רייקי 2 בנוסף אני מאוד מתעניינת ברפואה משלימה, ועושה קבוע פעם בשבוע שיאצו. וגם את זה כנראה הלמד מתישהו בחיי ההארוכים
טפו טפו טפו. למשל יש מס'אג הודי שמתמשים בכל מיני שמנים וצמחי מרפא במסאג' הזה, ואז כן צריך לבדוק

למעלה