שיאים

שיאים

הערב הזה הסתיים לו בשיא, שנת עבודה מתישה וקשה בה היו רגעים קשים אפילו מאד והערב הזה היה ציון דרך לסיכום שנה זו, החלטנו לעשות סיכום דברים בעומר ובצליל בעיקר בתרגיל והגענו לשיא נה נני ננה נה
אני כל כך עייפה שפשוט לא מצליחה ליישר את משוש שמאל וכנף ימין לא מתיישרת. מבטיחה לקרוא הכל ולהתייחס אל ה-כל ברגע שהמצברים יתמלאו קצת ואפילו אספר חוויות (ויש לא מעט) על הערב הזה רק טוב!!!

אילנה 55

New member
כל הכבוד גחלילית../images/Emo106.gifיישר כוח.........

עלי,הצליחי וטפסי בסולם הדרגות

alondli

New member
נקווה שהתקופה הקשה מאחוריך..../images/Emo45.gif..../images/Emo13.gif

ותוכלי לתת למשושים מנוחה.. וספרי חוויות מהערב, אנחנו מחכים..
ואני שמח עבורך ש..הגעת לשיא
מקווה שזה לא אירוע חד פעמי...
בוקר טוב לכולם, עף למוסך, טיפול שנתי..חצי יום בלי מכונית... זה חד פעמי.

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

השיא שלי לבוקר הזה הוא שהצלחתי לפתוח עיין נה נני נננה נה וכמובן שאספר הכל אחרי שאצליח ליישר כנף
יום נפלא לה לכווולם רק טוב!!!

עלווה

New member
כל הכבוד זוהרת../images/Emo106.gif

איזה סיפוק אדיר זה לעמוד ביעדים ועוד להצליח בגדול....ובעניין שיאים אוהבת את הפסגות האלה. אז יש אישור למנוחה קלה
...אבל אל תתני לסקרנות שלנו להתפרע....
יום נפלא מלא שלווה

ניקו 45

New member
כמה מילים אודות שיא/ים של זוהרת גחלילית../images/Emo189.gif

מאחר והינך ברמיזות כותבת , מאחר ולא ממש יש לי מושג על מה את מדברת/עוסקת ביתר מרץ ושאת , ומאחר ואת "קודחת" ו"חופרת" לי/נו יום יום ומדי יום אודות העבודה והעייפות הנוראית שאחזה בך כתוצאה מכך . אז ביצעתי עבודת תחקיר קטנה אודותייך וליקטתי מילים שנכתבו על ידך ושיבצתי אותם בסדר אקראי : קודחת חופרת עבודה עייפות טעינה , מצברים , אנרגיות והיום גולת הכותרת : שיא השיאים . ומכאן אין לי ספק ואפילו לא הקל שבקלים שאת עוסקת בנושא אקטואלי , חשוב ורב השפעה בשם : שיא הנפט ובכן : שיא הנפט הינו נושא שנוי במחלוקת בין חברי האקדמיות השונות . אך ללא ספק המסקנות הסופיות שלו הן חד !!! השיא כבר מאחורינו מביא לעיונך ולהשכלתך את תמצות החומר הכתוב אודות הנושא . במידה ותבקשי לדעת עוד ועוד אודות השיא והשיאים אשמח להענות ולהועיל . בברכה : ניקו

itaf10

New member
למה לא מספרים לי כלום?../images/Emo4.gif

על איזה שיאים, איזה סולם? אולי ברמזים שאף אחד לא ישמע? אני לא יודעת כללום כלון עליך... רק על משוש שמאל וכננף ימין שלא מתיישרת

../images/Emo3.gif

מבטיחה לספר על השיאים בקרוב, פשוט המשושים עדיין לא מצליחים להתרומם אל על
רק טוב!!!

פלרית

New member
גחלילית את מחזיקה את כל הפורום במתח גבוה

כמו סיפורי אלף לילה ולילה... ברכות חמות על שהגעת לשיא
עכשיו אולי יהיה לך יותר זמן לגהץ את הכנפיים ולהבריק מחושיים. ולספר לנו איזה שיאים את שוברת...

למעלה