רוב הזמן נח
Well-known member
דבר ראשון, המצלמה של 200 מגה פיקסל לא נותנת תוצאה שהיא כמעט פי 2 מהמצלמה של 11S שהיא 108 מגה פיקסל.
אם יש שיפור אז הוא שיפור קטן הרבה יותר.
דבר שני, שיאומי הסירה את מנהל הקבצים שלה מכל מיני מקומות חשובים.
למשל אם אתם עושים צילום מסך ורוצים לשלוח אותו, תקבלו המון אפליקציות אבל מנהל הקבצים (הסמל של תיקיה) שבעזרתו אפשר לנווט ולשים את הקובץ איפה רוצים, פשוט חסר. אבל כאן זאת בעיה קלה, כי אפשר לגשת לתיקיה של צילומי המסך ישירות ומשם לשמור במיקום חדש.
הבעיה הגדולה זה בהקלטת שיחות. שיאומי דפקה את המשתמשים שלה בקטע הזה. בעבר (שיאומי 11S) היה אפשר לפתוח את ההקלטה ולבחור את מנהל הקבצים ואז לשמור אותה איפה שרוצים. עכשיו בפעולה הזאת אין את מנהל הקבצים. יש רק אפליקציות מחורבנות שרוצים שתעלו אליהם את ההקלטה ומשם אולי לשמור איפה שרוצים. ואי אפשר לגשת ישירות לתיקיה שבה השיחות מוקלטות כי היא תיקיה מוסתרת, שכנראה יש אליה גישה רק ממכשירים שפתחו בהם את הבוטלואודר והשיגו הרשאות רוט.
הפתרון שמצאתי לעניין הדפוק הזה זה להתקין טלגרם, לשלוח את ההקלטה להודעות השמורות או לאיזה ערוץ פרטי שפתחתי שרק אני רשום אליו. ואז לפתוח את אותו הטלגרם במחשב ולהוריד את ההקלטה למחשב. פתרון שעובד, לבעיה שלא ברור למה בכלל שיאומי יצרה אותה.
בעיה נוספת מבחינתי, זה איכות הסאונד ששיאומי החליטו לשים בקיבצי הוידאו שלהם.
מישום מה קיבצי הוידאו באיכות- HD מכילים סאונד בקצב דגימה של 22KHz
ולא ראיתי שיש הגדרות שיכולות לשנות את זה.
שזה מבחינת איכות דפוק לגמרי.
הסטנדרט לאיכות סאונד זה 44KHz
או 48KHz
פחות מזה זה פשוט תקלה שלא ברור איך התרחשה.
ואת הבעיה הכי רצינית אני אשמור לפעם אחרת..
אם יש שיפור אז הוא שיפור קטן הרבה יותר.
דבר שני, שיאומי הסירה את מנהל הקבצים שלה מכל מיני מקומות חשובים.
למשל אם אתם עושים צילום מסך ורוצים לשלוח אותו, תקבלו המון אפליקציות אבל מנהל הקבצים (הסמל של תיקיה) שבעזרתו אפשר לנווט ולשים את הקובץ איפה רוצים, פשוט חסר. אבל כאן זאת בעיה קלה, כי אפשר לגשת לתיקיה של צילומי המסך ישירות ומשם לשמור במיקום חדש.
הבעיה הגדולה זה בהקלטת שיחות. שיאומי דפקה את המשתמשים שלה בקטע הזה. בעבר (שיאומי 11S) היה אפשר לפתוח את ההקלטה ולבחור את מנהל הקבצים ואז לשמור אותה איפה שרוצים. עכשיו בפעולה הזאת אין את מנהל הקבצים. יש רק אפליקציות מחורבנות שרוצים שתעלו אליהם את ההקלטה ומשם אולי לשמור איפה שרוצים. ואי אפשר לגשת ישירות לתיקיה שבה השיחות מוקלטות כי היא תיקיה מוסתרת, שכנראה יש אליה גישה רק ממכשירים שפתחו בהם את הבוטלואודר והשיגו הרשאות רוט.
הפתרון שמצאתי לעניין הדפוק הזה זה להתקין טלגרם, לשלוח את ההקלטה להודעות השמורות או לאיזה ערוץ פרטי שפתחתי שרק אני רשום אליו. ואז לפתוח את אותו הטלגרם במחשב ולהוריד את ההקלטה למחשב. פתרון שעובד, לבעיה שלא ברור למה בכלל שיאומי יצרה אותה.
בעיה נוספת מבחינתי, זה איכות הסאונד ששיאומי החליטו לשים בקיבצי הוידאו שלהם.
מישום מה קיבצי הוידאו באיכות- HD מכילים סאונד בקצב דגימה של 22KHz
ולא ראיתי שיש הגדרות שיכולות לשנות את זה.
שזה מבחינת איכות דפוק לגמרי.
הסטנדרט לאיכות סאונד זה 44KHz
או 48KHz
פחות מזה זה פשוט תקלה שלא ברור איך התרחשה.
ואת הבעיה הכי רצינית אני אשמור לפעם אחרת..