שטר חדש

ס מ ס ר ה

New member
שטר חדש

היי,
פעלתי לפי כמה עצות שקבלנו כאן בפורום. בין היתר היתה הצעה להכניס במעטפה אדומה שטר כסף חדש ולשים זאת בקופסה של הלחם. מעטפה אדומה השגתי אך מהיכן משיגים שטר חדש? בבנקט יוצאים שטרות ישנים.

לא פספסת... זה לא נכתב כאן..

אני לא מכירה את ה"קופסת לחם"... בכל מקרה, נהוג, לפי הפאנג שואי, לשים את הברכות והצ'ק, או כל אחד מהם לחוד במעטפה אדומה. האדום מביא איתו אנרגיה זרימה חזקה ולוהטת כאש, אז שיזרים וימריץ את הכסף, הברכות וכל מה שנמצא במעטפה. זה סמל להצלחה בפאנג שואי

סמסרה1

New member
בהמשך לשטר חדש

בוקר טוב לאביבה חיים טובים :) בפורום הזמנה למסע של איתי אור יש גם הסברים על הפנג שוואי ושם נכתב בין היתר, שאם שמים שטר כסף חדש (לא מבינה מה זה חדש) בתוך מעטפה אדומה ובתוך קופסאת האורז (גם לא הבנתי) או לחילופין בארגז הלחם אז זו ברכה לפרנסה טובה או להכנסה. אך לא הבנתי מה זה שטר חדש? האם לא ניתן לשים שטר שנמצא ברשותי בתוך מעטפה אדומה ואז להניחה בקופסת הלחם? יום טוב סמסרה

סמסרה1

New member
../images/Emo24.gifעוד דבר ברשותך

אביבה ברור לי שביתי אינו עונה על כל כללי הפנג שוואי אבל, יש לי כלב שזה מביא אנרגיה חיובית, אני מדליקה נרות, לקחיתי קערת מים עם 9 קליפות לימון והלכתי מפתח הבית לאורך כל הפנלים והשפרצתי וביקשתי את מה שנאמר ולמרות הכל יש בביתנו בעיות...

חושרת שוב על דברי הקודמים

מאחר וההמלצות האלה אינן שלי, לגבי הלימון וכן הלאה, לא אוכל להתיחס אליהן אם תרצי את דעתי, שאלי ספציפית על כל נושא ואתן לך דעתי,וזאת מבלי להתיחס להמלצות אחרות שאינן שלי... מקווה שאני ברורה

לגבי השטר

אולי כדאי שתשאלי את איתי למה כוונתו... לא נוהגת להתערב בהמלצות של אחרים, אין לי אפשרות לדעת אלא את כוונותי בלבד... יום נעים

סמסרה1

New member
תודה אביבה

לאביבה שלום, אני לא מבינה מדוע הכל לא בסדר אצלנו בבית? הבן לא חי כמו שצריך והבת לא בדיוק מוצאת עבודה במקצוע שלמדה אותו במשך חמש שנים והיא גם רווקה בת 30 ... מה עושים?

סמסרה1

New member
דרך מסרים

לאביבה חיים טובים ערב טוב, למה הכוונה דרך מסרים??? סמסרה

למעלה