שטראובר בחוץ

שטראובר יצא טיפש גדול במקרה הזה

אתה הולך לפרסם חברת ביטוח שהיא לא "כלל ביטוח" ואתה לא חושב שיהיו לזה השלכות? טיפש.

SjP

New member
ביזיון להנהלה

שטראובר עשה הכל בתום לב, ככה להעיף קפטן בשביל שטות של ספונסר? יהיו עוד מיליון חברות שיהיו ספונסר במקומו, לירן השוער הכי טוב בארץ, הקפטן והמנהיג של הקבוצה אין לירן אין מנוי שיחשבו שם בהנהלה מה יותר חשוב, שחקנים או ספונסר אם ימשיכו בהתנהלות ביזיונית כזאת לא יגיעו בכלל אוהדים

SjP

New member
לשחרר שחקן כמו שטראובר

בשיא הכושר שלו, שהוא השוער הכי טוב בליגה ואחד הברגים המרכזיים בהצלחה של נתניה זה ביזיון אחד גדול

tristan79

New member
נראה לי שמוציאים את זה מפרופורציה

בסדר, אז הוא עשה שטות וקיבל הצעה להשתתף בקמפיין לחברה מתחרה לספונסרית של הקבוצה. אין ספק שמבחינה מקצועית וחברתית החיבור בין שטראובר לנתניה מצוין - אפשר איכשהו לסגור את זה באופן שיהיה מקובל על כל הצדדים. ההנהלה יכולה לשבת עם שטראובר ונציגים של "כלל" ולמצוא איזה משהו שיהיה מקובל על כולם. לגעתי זה גם מה שיקרה בסוף, די נראה לי שמדובר פה בהתלהמות התקשורתית הרגילה סביב כל שביב של משבר... תכל'ס, נראה לי שכל הצדדים מרוצים מהמצב כמו שהוא כיום...

lilon1

New member
פשוט פחדנות לשמה של מר יאמר וצוות ההנהלה..

ע"פ פירסומי התקשורת חוזה האימוץ של 2 חברות הביטוח נאמד ב- 500000 ש"ח, לבעלים שמתכוון לתת את כל כולו למועדון ומחשיב את עצמו לבעל אמצעים לא אמורה להיות בעייה מול מסע הסחטנות הזאת של חברות הביטוח ("כלל" ושכחתי את השנייה). ולמען האמת, לדעתי בכל אופן, לקבוצה שנמצאת במקום ה-2 בליגת העל לא תהיה בעייה למצוא ספונסרים חלופיים, לעומת זאת למצוא שוער איכותי כשטראובר זו כבר משימה לא קלה..

למעלה