שטפתי כלים. ואתם?

Benjamin Turner

New member
ושוסי (הי,אני פקאצה בלונדינית)

זה הכי שווה
בנג'י. מאתמול כבר לא בתולה(ת שוסי)

1255815

New member
לגבי הג'יפה-

לפני שאתה אוכל את הפסטה שחצי ממנה שרפת- חמם מים בקומקום, שים סבון כלים בסיר (אל תרחם על הסבון!) ושפוך את המים הרותחים- חצישלישרבע סיר, לא צריך עד הסוף. עזוב את הסיר! סיים לאכול וצא מהמטבח בידיעה ברורה שאתה משאיר משהו בכיור שמתנקה במהלך הלילה (או העבודה...) כשאתה חוזר למטבח אחרי מספר מכובד של שעות- נסה להוציא את הליכלוך בצורה ידנית, לא צריך סכינים ומזלגות, זה בהחלט מיותר. אם תתקל בקושי- השתמש בסקוטש או בצמר פלדה. תקשיב לעצה שלי, אני תימניה

NightElf

New member
../images/Emo6.gif תודה על העצה ../images/Emo140.gif

האמת שבדר"כ נשרפת לי ממש קצת פסטה, ותוך עשר שניות אני מגרד את כולה. אבל אם אני אשכח את הסיר יום אחד להרבה זמן, אני אדע מה לעשות

1255815

New member
שמחה לעזור ../images/Emo13.gif

אני שונאת להדיח כלים לפני האוכל (למה מה קרה שהאוכל יתקרר כדי שהסיר ישאר נקי??), אז בסירים אני פשוט שופכת סבון עם מים חמים, ומקסימום אני שוכחת אותם... לפחות אין לי נקיפות מצפון שמישהו אחר צריך לגרד
וזה מצוין גם ללכלוך רטוב- חלב מורתח, קפה שחור וכו' רק שאז מספיק מים פושרים מהברז ואפשר לוותר על הסבון.

מותר לי

New member
אני מציעה לך לבדוק

את התאריך האחרון לשיווק, אולי היא התקלקלה?
אני לא אומרת שאני נקייה, (ותעיד הריצפה של החדר...), אבל רוב התימנים, כשהם מנקים- אז עד הסוף... את מכירה סיר בן 25 שנמצא בשימוש יומיומי ויש לו תחתית נקיה? ונקיה זה אפילו לא נקודה שחורה אחת!! מחבת בלי שמן שרוף, גם לא בידית שלו... לא לשוא העמידו אותי בער"פ במטבח הצבאי ליד המכונה של הצ'יפס
(אהה! איזה סיר נקי! נכון את תימניה? רואים לפי הנקיון! עכשיו תעשי את המכונת טיגון של הצ'יפס)

סיר בן 25?

המחבת שלי לא תזכה להגי לגיל שנה הודות לתימניה הזאת (אם כי יש גם חלק בכך למרוקאית מעורבת אחת). בקיצור, מה שאת אומרת זה שאם אני אצטרך עוזרת לשכוח מהרוסיות והפיליפיניות ולחפש תימניה?

מותר לי

New member
תימניה

עדיף זקנה, כזאת שעדיין לא התקלקלה
ליד הבית הראשון שלי היתה ישיבה של דוסים, והיתה שם תימניה קטנה זקנה שניקתה שם קבוע את המטבח שלהם... מספרים שהיא היתה נכנסת לתוך הסירים בשביל לנקות אותם, אבל אני לא בדקתי

Noaal

New member
טיפ לסירים שרופים!

אחרי ההעדרות ממושכת (ומעבר לקריאה בלבד) שבתי עם טיפ לסירים שרופים: משרים סודה לשתייה על האיזור השרוף, מחכים קצת, מוסיפים מים חמים (אם צריך משפשפים מעט עם סקוטש') ורוחצים כרגיל. ואלה היום 60 מילים (בקושי) של קאמבק.

המיקסר ../images/Emo4.gif

האמת, אני שונאת לשטוף כלים, לא משנה הסוג. לכל סוג יש לי סיבה נפרדת ללמה אני שונאת לשטוף אותו (כוסות - כי זה מעצבן לדחוף את הברזלית פנימה. צלחות - כי זה מעצבן לגרד מהם את האוכל שנשאר עליהם. סירים - פשוט כי הם גדולים ומרגיזים. וכו'). אבל הגרוע מכולם הוא המיקסר: אחלה דבר אם רוצים להכין רטבים, מרקים או מיצים, אבל רק המחשבה על לשטוף אותו, כולל כל הפינות והחורים (כי הוא לא מתפרק לגמרי) - מספיקה בשביל לבאס לגמרי.

tenen

New member
אני לא אוהב את המגרדת...

הכלי הזה שמגרדים עליו גבינה וכאלו :)

1255815

New member
מי בכלל שוטף כלים? ../images/Emo67.gif

האמת שפיתחתי לי שיטות מהצבא (תבניות שרופות מלאות שמן... צריך להזכיר למישהו?) אז להדיח כלים, גם מלולכים מאד, זה לא כזה סיפור...

1255815

New member
../images/Emo41.gifאיך מנקים מסננת של פסטה?../images/Emo41.gif

וגם מקצפות- למי שיש, ועוד כלמיני כלים עם חורים שזהותם לא ידועה... פותחים את הברז, מושיטים את היד מתחת לזרם- כף יד פתוחה, אצבעות צמודות אחת לשניה, שמים את הכלי המחורר מתחת ליד, עכשיו אתה יכול "לשחק" עם היד בזרם המים ולסיים צ'יק צ'ק את השטיפה

rasta girl

New member
המקסימום שאני אשטוף

זה את ה"כלי" הגדול היחיד שנמצא אצלי בחנייה... כל השאר לעוזרת.

Benjamin Turner

New member
עוד אחד למחנה החושך../images/Emo45.gif הידד../images/Emo65.gif

ועוד עם הונדה סקסית

kkarinn

New member
זה הדבר בראשון שחשבתי עליו!

המסננת של הפסטה! לפני שקראתי את שלך, חשבתי על זה. זמ ממש, אבל מ-מ-ש מעצבן לשטוף את זה...

למעלה