שטפי דם

TALE21

New member
שטפי דם

שלום אשמח לשמוע מנסיונכם... לבתי בת ה-4 יש מזה זמן רב חבורות כחולות/שחורות כמו שטפי דם תת עוריים על הידיים והרגליים. האם נתקלתם בתופעה כזו אצל ילדיכם?

שמופיעים מעצמם?

כי אני לא רוצה להדאיג, אבל אם זה לא ממכות שהיא מקבלת זה מזכיר לי רק מצב אחד, שמחייב ריצה לרופא.

TALE21

New member
חבורות

ואו, קצת מלחיץ... זה כבר הרבה זמן וחשבתי פשוט שאולי היא נחבלת בגן או משהו כזה... האם זה תסמין למשו מסוכן.??

שוב, אני לא רופאה ולא מבינה בזה כלום

ובטח שלא רוצה להלחיץ , כי זה יכול להיות לגמרי לגמרי סתם אבל כן, זה אחד התסמינים למשהו רע מאוד. אם אני זוכרת נכון- ללוקמיה.
שלא נדע מצרות. בכל מקרה, זה בהחלט אחד המקרים שבו שווה ללכת לרופא ולהתייעץ ואם צריך- לעשות בדיקות דם.

פלגיה

New member
זה לא חייב להיות כזה דבר רע

אבל חבורות שנגרמות מתוך "כלום" או מתוך מכות קלות עלולות לרמוז על ירידה בטסיות הדם ומחייבות טיפול רפואי.

liat76

New member
אני אישית נחבלת בקלות

ופתאום מגלה שיש לי שטפי דם כאלו ואפילו לא זוכרת שקיבלתי מכה ואין לי סרטן (חס וחלילה
)ושוםבעיה אחרת, א-ב-ל חשוב חשוב לבדוק

כמובן ../images/Emo45.gif חס וחלילה

זה רק הראש שלי (למוד התלאות) ישר קופץ לתסריט הכי גרוע

ayala26

New member
../images/Emo24.gifאני חושבת שמותר להגיד את המילה

סרטן או לוקמיה בלי להזמין את המחלה.

tamamitt

New member
אולי בעיה של קרישת דם?

אולי שמת לב מה קורה כשהיא נפצעת - הדימום נפסק בזמן סביר? בקיצור - כדאי להבדק, אבל אין מה לדאוג יותר מדי בינתיים. בעיה של קרישת דם היא בהחלט נפוצה ולא מסובכת לטיפול.

לעמית שלי יש כי הוא שובב וחוטף 'בומבות'

על ימין ועל שמאל מנפילות..... תמיד טוב למען השקט הנפשי לשאול רופא.

hiraש

New member
אני גם הייתי הולכת לרופא אבל.. אני לדוגמא מאל

מאלו שאם עושים לידם אפצ'י חזק מידי צץ לי אח,כ סימן כחול. כך הייתי תמיד (עם הגיל נרגע קצת סביר להניח שגם בגלל שאני פחות משתוללת אבל לדוגמא כשאני מתחילה מקום עבודה חדש בחודש הראשון אני מלאה כחולים, עד שאני לומדת בדיוק את המקום ומפסיקה "להטלטף" עם הכסאות ארונות וכו') בקיצור לכי לבדיקות דם אבל בלי הסטריה

למעלה