שטפי דם בפנים...

רקפת39

New member
שטפי דם בפנים...

שלום יש לי סיפור+שאלה אמי נפלה ברחוב ביום חמישי ונחבלה במצח,(כמובן שהיתה בקופ"ח,נבדקה והכל בסדר..)עם כמה כתמים סגולים נחמדים.בבוקר למחרת היא התעוררה עם פנס סגול ומרשים סביב עין אחת והיום בבוקר-סביב שתי העיניים..האם יש דרך להוריד את הפנסים האלה?יכול להיות שאספירין מעכב את ההחלמה של זה? תודה מראש..

לא שניסיתי אבל שמעתי

על קומפרסים מעלי כרוב (כמו שעושים בהריון, לגודש בחזה..) לפתוח עלים להביא לטמפרטורת החדר ואפשר גם לשפוט עליהם מעט מיים רותחים זה מרגיע ומרחיב כלי דם , (אבל שוב זה משמועות ולא מניסוי ותהיה...) החלמה מהירה (ואגב כדאי שתגש שוב לראות רופא משום שלפעמים התגובות המאוחרות לחבלה הופכות לכאב מקרין..או כאלו פשוט כדי שרופא המשפחה יראה אותה...למעקב).

עוז46

New member
קודם כול

נדרוש בשלומה של האם! וכמובן ללכת להראות את קישותי העיניים לרופא. האם הנפילה היתה בגללה ? ( עירפול או סחרחורת), או ביגלל הסביבה. (אבן , מיפלס, הסחת דעת) חשוב לאיבחון נכון. יש להרגיע את המקום וקצת לכווץ. חליטת קמומיל ואפילו עובר לחילטה קומפרסים ושתיתו של תלתן אדום כסגולה לעור, לפי סיפורי כמלה, הרועה את הצאן ( לפני איזה 20-25 שנה, כיום נוהגת בסוברו לאופקים).ראיתי כמה מבצבצים למרות הבצורת, אבל אפשר להשיג בבתי טבע.ישנו הסרפד הידוע, אבל בשבילו צריך לחקות יממה מהאיסוף, לפני השימוש, כדי שלא יצרוב.

היי רקפת,

לא היה לי מחשב זמין בסופש האחרון, אני מקווה ששלום אימך הוטב! לגבי השאלה עם האספירין, יש בהחלט חשש לכך שההחלמה מתעכבת בגלל האספירין, אך שימי לב! בשום פנים ואופן לא להפסיק טיפול תרופתי ללא הוראה של רופא מטפל אנחנו לא יודעים את הסיבה בגללה אמך נוטלת את האספירין אך חשוב ביותר להגיע לרופא ולשלול את הסיבות לכך. רק בריאות!

למעלה