שטף של מחשבות...

שטף של מחשבות...

מוזר איך שרגע אחד יכול לקחת ממך את כל האנרגיה של כל היום ולהשאיר אותך חלש, מדוכא ופגיע. אני חושב שאת הרגשת הגמגום אני יכול לזהות קצת לפני שהיא מגיעה ומשתלטת. אבל יש דבר אחד שאני עדיין לא תופס. איך זה שעם כל אחד, מכר או זר, חבר או משפחה, אני מתנהג לגמרי אחרת? את העובדה שכל בן אדם מוציא ממני אדם אחר כבר הבנתי; אז למה לעזאזל אני לא יכול לשלוט בזה? איך זה יתכן שבחורה מסויימת מוציאה ממני אדם בוגר וחזק ואדם אחר מוציא ממני ילד קטן ומפוחד? היתכן שזה רק אצלי? סכיזופרניה? ועוד כזאת מודעת? כמובן שאני מגזים... אני מאמין בלב שלם, שמי שימצא את הפיתרון לזה - להיות עצמו כפי שהוא בוחר בכל עת - הרי לו המתכון לביטחון עצמי קבוע ולהורדת הגמגום, כמעט לגמרי. מוזר...

sprk78

New member
זה לא מדוייק

זה יתכן שבחורה מסויימת מוציאה ממני אדם בוגר וחזק ואדם אחר מוציא ממני ילד קטן ומפוחד? זה לא בידיוק הם מוציאים ממך , אלא אתה מוציא מעצמך. הרגשות שלך משתנים כלפי אנשים שונים ובגלל זה אתה גורם לעצמך להתנהג בצורה הזאת. אסור להאשים אנשים אחרים במחדלים שלנו, לאו דווקא גימגום.

לא התכוונתי

להאשים - לא שהם ממש מוציאים ממני, אלא גורמים לי להוציא מעצמי; וכך היה צריך להכתב. זה הכל מתחיל ונגמר בי, אבל אני מושפע מאנשים - ולכן אמרתי - אילו רק הייתי יכול לשלוט בזה... תודה על התיקון.

גם אני מרגישה שהגמגום גורם לי להיות

אחרת בהתאם למצב ולסיטואציה , זה אפילו מתסכל . . .

הקטע שכתבתי

נכתב לאו דווקא על הגמגום, אלא על ההתנהגות ומצב הרוח שלי עם כל אדם ואדם. מן הסתם שזה משפיע על הגמגום אבל ממקור שני

shoshyyy

New member
אני מאוד מתחברת למה שאתה אומר....

להיות עצמך בכל מצב . אבל מה זהבעצם עצמך ? איך אתה רואה את עצמך ? מאוד הגיוני שהסביבה יכולה להשפיע על היחס שלך אל הסביבה. ובגלל שהיחס משתנה , גם כן התנהגות משתנה. אתה בעצם שואל את השאלה , איך להיות בטוח בעצמך ואוהב עצמך עם כל אחד , לא משנה איך הוא גורם לך להרגיש ?

הבנת למה התכוונתי...

להיות עצמי זה להיות מי שאני יודע להיות כשאני עם עצמי, או אנשים שאני אוהב ונוח לי איתם - הפוטנציאל שלי, או משהו שמתקרב לזה. מה ששאלת זה בדיוק למה שהתכוונתי. בעיקר מדובר בביטחון עצמי...

למעלה