שטף דם בעין

שטף דם בעין

האם מישהו חווה או מכיר את התופעה של שטפי דם בעין בעקבות צלילה??? אם כן אודה לתשובה על מנת שאוכל להמשיך לשאול שאלות

bikenet1

New member
שמעתי גם על מקרה של יניקת

מסיכה שגרמה לעניים אדומות אדומות . ו...שיהיה בריא !

DJ69

New member
מעיכת מסכה יכולה לגרום לזה

במעיכת מסכה נוצרים שטפי דם מתחת לכל האזור שכוסה ע"י המסכה. זה יראה כאדמומיות עד שטף דם שנראה כמו פנס באזור העור אשר היה מכוסה ע"י המסכה, ושטפי דם בתוך העין אשר נהפכים לקרישי דם. גלגלי העיניים מקבלים גוון סגול/שחור. אני נתקלתי בתופעה על צולל שלא פימפם נכון - במקום לפמפם כמה פיפומים קטנים במהלך העמקה, הוא סגר את האף ונתן פימפום אחד ארוך מפני המים ועד לעומק של 10 מ´.

גרזנית

New member
כנראה שלי יש עכשיו

חזרתי מאילת עם דלקת עיניים אלרגית ובבדיקת עיניים התגלו לי שטפי דם ברשתית, הסברה היא שזה מהלחץ. בתקופה הקרובה כנראה לא אצלול ואז נראה האם השטפי דם נעלמו, אעדכן אותכם בהמשך

ניב ד

New member
תגידי את החלטת לבדוק על עצמך

את כל בעיות הצלילה האפשריות לאחרונה ??
זה בגלל שמזמן לא צללת איתי כנראה... אפשר להשתמש בך כדוגמנית הבית בקורס? ואגב, איפה התמונה של ה feather star שמסר לי ד"ש ?

גרזנית

New member
../images/Emo9.gifזה הכל מאז שעברת לצעירות

כל הבעיות התחילו כשעברת לצעירות... וברצינות, כנראה שיש משהו במים של אילת באחרונה, שגומר עלי ועל בריאותי, כל מי שנתקל בבעיות כאלו נא לשרשר! תמונה אשלח לך במייל ודוגמנית? למה?

ניב ד

New member
תגידי את החלטת לבדוק על עצמך

את כל בעיות הצלילה האפשריות לאחרונה ??
זה בגלל שמזמן לא צללת איתי כנראה... אפשר להשתמש בך כדוגמנית הבית בקורס? ואגב, איפה התמונה של ה feather star שמסר לי ד"ש ?

למעלה