שטיפת רצפה

שטיפת רצפה

שלום! אני כלה צעירה, ומודה , לבושתי, שמיימי לא שטפתי רצפה בבית הוריי. מחפשת טיפים, עם סמרטוט? לשפוך מים ?,להוציא מים החוצה או לסחוט את הסמרטוט?...בקיצור, שאלות של מתחילה. אשמח לקבל עצות בתחום...

שלום ומזל טוב, מדובר בריצפה

רגילה? כלומר לא בפרקט? אם כן, אז אני קודם כל מטאטא את הריצפה, אחר כך ממלאת דלי במים עם נוזל לניקוי ריצפה, טובלת סמרטוט ריצפה, מוציאה אותו ומניחה על המגב, שופכת מים מהדלי (כן אני מאלו שאוהבות מים בשטיפה) מעבירה עם הסמרטוט הרטוב והמים ניגוב על כל הריצפה,מזיזה רהיטים או חפצים שמפריעים בדרך כדי שאוכל להגיע לכל פינה , אחר כך מורידה את הסמרטוט, שוטפת אותו וסוחטת היטב, גורפת את המים (אני מחלקת את אזורי השטיפה ל 3 חל קים ולכל חלק יש לי מקום אחר לגרירת המים - חור ניקוז באמבטיה, מרפסת חיצונית וחור ניקוז בשירותים), אחרי שגררתי את המים אני מעבירה את הסמרטוט הלח על הריצפה השטופה. אם את רוצה שהבית יריח נפלא, כולנו מכורות פה לסנו מקמסימה השחור למייבש של הכביסה , אני מתיזה אותו על הריצפה אחרי גרירית המים ולפני העברת הסמרטוט הלח. מקווה שהבנת את ההסבר. חג שמח

וכמובן:

ברוכה הבאה

אני עושה כמעט אותו הדבר

רק שאני שוטפץ עם שני דליים ושני סמרטוטים 1 דלי עם מים וסבון לריצפה 1 דלי עם מים לבד שמה את הסמרטוט במים עם הסבון מוציאה בלי לסחוט ועם הרבה מים ( אבל לא יותר מדי ) אני מחלקת את הסלון ל2 חלקים לדוגמא מוזיזה הכל מהחלק הראשון מעבירה את הסמרטוט עם המים על כל החלק הפנוי גורפת ואז מוציאה את הסמרטוט מהמים הנקיים סוחטת ומעבירה ניגוב ממתינה קצת שיתיבבש ומעבירה את הדברים מהחלק השני לנקי ועושה שוב את אותה פעולה ואז אוספת את כל המים לדלי עם המים והסבון ( לא ממלאים את הדלי עד הסוף מעדיפה כמה פעמים להחליף מים מאשר להשתמש במים לא הכי נקיים ) עם מגב ויעה וממשיכה הלאה שוב ממלאת מים נקיים ועושה כך לא עושה יותר משני חלקים עם אותם מים

למעלה