שטיפת מנוע עם חומר C7

• פותח הנושא yzmot
  • פורסם בתאריך

yzmot

New member
שטיפת מנוע עם חומר C7

חברים קניתי חומר הניקרא C7 משיר שומנים החלטתי לנקות את הרכב מלמטה מרמת הצמיגים כמו שאומרים הכנסתי את החומר למכלל פסטולט חשמלי שהיה לי שמתי קצת מים והתחלתי לרסס ריססתי את הג'נטים של הרכב כל החמש צמיגים אפילו הצמיג הרזבה שלי ולא שמתי מים וגם לא שפשתי חיכיתי 20 דק' מהריסוס לקחתי צינור מים ושטפתי כל הפיח והשחור שהיה על הג'נט ירד הג'נט שלי היה יפה ומבריק בפעם הראשונה בחיי בפעם השניה סובבתי את הגלגל והשפרצתי אל הג'נט מהכיוון הפנימי חיכיתי כמה דקות לקחתי מברשת והתחלטתי לשפשץ דרך הג'נט לכיוון הדיסקית בלם התוצאה הייתה פשוט מושלמת אני מזכיר כאן ג'נט - הג'נט הזה זה מגנזיום בשבילי זה תמיד היה ג'נט כי היה עליו לכלוך שלא הצלחתי להוריד בשום מקום מרוב ההצלחה בנקיון הג'נט החלטתי לשטוף את המנוע על כל חלקיו השונים ושוב חזרתי על אותה פעולה הכנסתי חומר מרוכז וקצת מים לתוך מיכל הפיסטולט החשמלי שלי לקחתי כמה שקיות וכסיתי את הכבלים והאזעקה והשפרצתי חיכיתי 3 דקות המנוע היה חם לכן לא היה צורך לחכות המון זמן התוצאה הייתה מושלמת ממליץ לכולם לנסות יש להיזהר שלא לעבוד עם החומר על גבי הגומיות ועל גבי הצבע החומר כמו שהוא מנקה ומבריק הוא יכול גם להרוס ידוע כי החומר אוכל את הצבע של הרכב ואת הגומיות הייתי חייב לשתף אתכם בחיווה שלי בברכת חג שמח

שי ז.

New member
פרסומת גרועה מאוד

איך אתה מתיז עם פיסטולט חומר שפוגע בצבע ובגומיות? אם כבר אז עדיף להשתמש ב PRECISION CLEAN של LPS שמנקה מעולה ולא פוגע בכלום.

yzmot

New member
תקרא טוב מה שרשמתי

כשאני מתיז חומר אני מתיז על חלקי מתכת לא על צנרת או גומיות כדי שתירגע גם אם אני עכשיו ישפוך גלון חומר כזה על הגומיות או על הצבע של הרכב שלי לא יגרם כל הנזק פשוט החומר לא מתאים לשטיפת הרכב מבחוץ על הצבע ועל חלקי הגומיות בחומר יש חומר כימי הדוחה צבע לגבי הגומיות יש הבדל בין גומי של צמיג לגומי של גומי בדלת או על השמשה החומר פוגע בו בשימוש קבוע על אותו משטח התוצאה הגומיה נאכלת על ידי החומר פשוט מדובר בחומר שחודר משטח ומנקה יותר טוב מכל חומר אפשרי באשר לחומר שלך LPS - זהו חומר של חובבנים תאמין לי שקניתי את כל אוטו דיפו ולא עזר כמו הקלות והאיכות של הסי 7 אני לא מפרסם שום חברה ולא מנסה לפרסם אף אחד תאמין לי שכל המשווקים וכל היבואנים של החומר עובדים החומר הזה לא נישאר על המדפים ונמכר בגלונים לחומר הזה יש 100 שמות ידוע בתור C7 בשוק ידוע בתור שיאון 777 ידוע בתור מסיר שומנים בנוסחת C7 לא חסר תנסה ואני בטוח שתופתע שפוך על המגנזיום אל תשפשף ואל תיגע אחר כך שפוך בזהירות ותראה מה יצא

למעלה