שטיפת מכוניות

eladi88

New member
חחחחחח../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מסנג'רים את הילדים הקטנים... תסנג'רי את דנה....אבל לפי התאריך היא קטנה מידי...תשלחי אותה להתלמדות

צביקוש23

New member
תראי יש מלא אפשרויות

האמת שפתח תקוה נחשבת לעיר עם אחוז גבוה יחסית של תחנות לשטיפת מכוניות. האמת אני אישית לוקח את האוטו פעם בשבועיים לטורבו קלין משלם להם 40 ש"ח , אני יודע שאולי בעיני חלק כאן זה יקר אבל בהתחשב ברמת השטיפה שלהם והמקצועיות והיחס האישי לכל רכב זה שווה כל שקל . האוטו פשוט יוצא נקי יותר מכל מקום שטיפה אחר. כמובן שיש כל כך הרבה תחנות שטיפה אחרות בעיר שאין לי כח לציין את כולם אבל אשתדל לציין כאן חלק: (חשוב לציין כל תחנות השטיפה סגורות בשבת! למעט טורבו קלין שפתוחים גם בשבת) *תחנת פז , דרך רבין *תחנת אלון בילינסון *תחנת סונול נחלים *תחנת דלק פז רחוב זבוטינסקי (לפני אסם) *תחנת שטיפה , "סיטי" רחוב בר כוכבא מאחורי "רדיו סיטי" יש כמובן את תחנת הרחיצה בבעלות ערבית "אבו לאבן" שדווקא נחשבת הכי פופולארית בכל אזור המרכז ורוב לקוחותיה ישראלים (גם אני מדי פעם שוטף שם) תחנת רחיצה אבו לאבן , אזור תעשיה צפוני לוד (למגיעים מכיוון פתח תקוה נוסעים על כביש 40 , בפניה הראשונה ימינה לוד צפון יש לפנות ימינה, בכיכר ימינה עד הסוף, בצומת טי לפנות שמאלה ואחרי 100 מטר מצד ימין, פתוח גם בשבתות)

למעלה