שטיפת מוח!

שטיפת מוח!

אני אמשיך לעדכן בקשר לשטיפת המוח שעוברים בתנועת הנוער הגדולה בישראל הנוער העובד והלומד ובכן היום הייתה לי פעולה בנוע"ל שמטרתה הייתה להביא את כולם למסקנה שבעיית הפליטים תיפתר אם ניתן להם כסף ותנאים טובים, כמו תמיד הפעולה עברה בצורה דמגוגוית ומגמתית בטרוף אשר השתמשה המקורות מידע שלא יודע מי כתב ואינם נכונים לגמרי! אני נאבקתי בעקשנות על הראיה של כל הצדדים לדיון הסברתי את הצד הימני שנטו להתעלם ממנו לגמרי הראתי שהטקסטים הדמגוגים יכולים לעבוד באותו מידה על ההתנחלויות (אותם טקסטים ספציפית) ולמרות כל זה סיכום הפעולה היה סיכום של שטיפת המוח המתוכננת! די לדיכוי! כן לחשיבה חופשית! מהיום לא לחשוב שאתה חושב אלא לחשוב באמת! נ.ב זה אינו דיון פוליטי על הדברים שהפעולה הייתה צריכה או העבירה זהו דין על החינוך הזוועתי

בצבא - חייל הומניסט,

בנוע"ל - פעיל שיודע על מה הוא מדבר. סתם אנלוגיות משעשעות שאני מגיע אליהן במוחי העייף... לעניין - אני בעצמי עברתי במשך שנה שלמה פעולות של הנוער העובד והלומד, הייתי פעיל מרכזי בקן, ופעולה אחת פשוט שברה אותי לחלוטין. זו הייתה פעולת יום השואה, שהתמקדה בתנועות הנוער שפעלו בשואה והביאו למרד בורשה ולהתמרדויות נוספות. לבסוף הגענו לשלב של "מה אנחנו לוקחים מזה לחיים שלנו?", והחניכים הפלצנים הסיקו שרק אנחנו מסוגלים לעשות את השינוי. שלא תחשבו לרגע שיש לי בעיה עם אנשים שמאמינים בעצמם וביכולתם, ושאני נוהג לקרוא להם בשמות גנאי - הכינוי שהדבקתי לאותם חניכים נובע ממשפט שאחד החניכים אמר לאחר מכן: "אמרי לנו איך לשנות, ואנחנו נעשה את זה". אני לא בטוח שהחניך הוא היחיד שאשם - התנועה משקיעה המון בחינוך למעורבות - אבל מה עם קצת עידוד של התעניינות בנעשה? בכלל יש לי בעיה עם תנועה ששמה לה לדגל מילים גדולות כמו "סוציאליזם", ואומרת לילדים בכתה ה´ שסוציאליזם זה טוב כי זה שיוויוני... אני לא בטוח שאותם ילדים שמעו פעם בחייהם על מרכס, או בכלל על הדרך שבה הסוציאליזם משיג שיוויון, ועל החסרונות שבה. בברכת שלום עכשיו, מאור.

בהחלט!

אני תומך! אבל אני חזור ושואל בפעם המאה יותר מידי האם אנחנו עושים משהו נגד זה? אני בהחלט חושב שיש אפשרות להוציא חוברת הסבר להקים דוכנים ולפעול בנושא! בנוסף אני קורא לצוות מדצים במידה שהוא קורא ואם לא אז אני אדבר איתם לגבי זה: "העשרה על ערכי החינוך כאן ועכשיו" חייבת להיות העלאת מודעות לערכי החינוך בתנועתינו שאני נורא גאה בהם

למעלה