שטיפת מוח

שטיפת מוח

יווווווווו... אני פאקינג משתגע! כל כך משתגע שאני מתחיל להשתמש במילים בלעז באמצע המשפט. יש לאבא שלי מין ארון כזה שכל הפיצ`קעס שלו מהעבודה נמצאים שם. שום דבר חשוב במיוחד, רק מסמכים שהוא לא רוצה לאבד וכל מיני שטויות אלקטרוניות , וכמובן =סתם דברים. בקיצור, מעכשיו ההודעה תתחיל להיות משונה כי אני כותב מהר כי עוד שנייה מתחיל סטאר דייט בערוץ אחד וכל שנייה חשובה. יש מין מוזיקה מהארון שלו, מין מוזיקה כזו כמו של אוטו גלידה, מוזיקה חלשה , אבל מספיק חזקה שאני אשמע אותה. והיא מתנגת כל הזמממממן. זה נראה לי כרטיס ברכה מזמר כזה ליומולדת, הבעיה שאחרי חיפוש קדשני בארונו שום כרטיס לא נמצא והרעש ממשיך. מה עושים אני משתגע.. ערן שרץ לראןץ סטאר גייט. ודומיניק- אי לוו יו..זה אמור להיות באנגלית.

12lior

New member
תהיה ישיר!

תשאל את אבא שלך למה אוטו גלידה מזמר לו בארון

Oi Vey Zmir

New member
שטיפת מוח מסוג אחר

אני ממש מזדהה עם הכאב שלך. אין דבר יותר מעצבן ממנגינה שנתקעת בראש/מתנגנת בלי הפסקה. בשבילי זה אותו דבר. מילא להדבק לשירים שאני שונאת, כי זה עובר. הבעייה היא שאותו שיר מתנגן לי בראש כבר כמעט שלושה שבועות! זה מפחיד, זה מוזר, זה מגעיל. שנה שעברה היה לי בראש חצי שנה שיר שאני לא יודעת את המילים שלו! בסוף גיליתי שזה Survivor- Eye Of The Tiger ואפילו לא ראיתי רוקי. נראה לי שזאת גם להקה של שיר אחד ומשום מה שירים שהם יציאה-חד-פעמית תמיד נתקעים לי בראש, גם מהסיבה שאני לא מסוגלת לשכוח מילים של שירים (ככה אני מתרצת את העובדה שאני לא מסוגלת לזכור שומדבר אחר חוץ ממילים של שירים...). זה כזה סיוט- כל יום בדרך לביצפר, לפני השינה- ``bla bla bla.....and its burning inside of the eye of the tiger``. כמעט נידו אותי חברתית (עוד יותר) בגלל זה. עכשיו מתנגן לי נונסטופ שיר אחר- ``חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות, לא יוכל כל החושך לכבות...שיר בדרך אלייך...[ואז אני נתקעת וזה לה לה לה לה לה...]``. אני יודעת שזה שיר של רוחמה רז, והיא גרה מולי אפילו (רחוב מולי). רציתי ללכת לבקש ממנה את השיר על קסטה או משהו כי לפעמים הדבר היחידי שיכול לגמול אותך משיר מסויים זה לשמוע אותו המון פעמים. כבר הדבקתי את כל העולם לשיר הזה. אפילו את אלה שלא מכירים אותו. ומי שכן מכיר את השיר- זהירות! מדבק! אוי...שלהבות נרעדות...שיט

Oi Vey Zmir

New member
שכחתי גם

מי שראה את הקליפ הזה של eye of the tiger שהזכרתי מקודם- זאת רק אני או שיש קטעים מסויימים שהסולן שלהם (שיש לו טעם קצת מזעזע בלבוש...) דומה לג`ים מוריסון? הגיוני שזאת רק אני. אוי

בלה בלה

New member
מזכיר לי

את הנסיעות באוטובוס (40 דקות נסיעה) לב``ס לפני שנה כשהיינו קצת מוגבלים ושמענו עדיין רדיו צפון (אז עוד לא השכלנו להתקדם לגלגל``צ) וכל יום (אבל ממש כל יום) באותה שעה בדיוק היו משמיעים שם את אחד השירים של בריטני (זה לא משנה איזה, כי כולם בדיוק אותו הדבר) - עד היום אני סובלת מטראומות ומתקשה להתגבר על העניין.. לכל הרוחות עם רדיו צפון האלו, אני יודעת בגללם שיר של בריטני בע``פ! צריך להשמיד אותם! ואם כבר הזכרתי את גלגל``צ גם שם מתבצעות להם שטיפות מוח לא קטנות, אבל לפחות זה לא שירים של בריטני (למרות שהמצב שם מחמיר, והם עלולים יום אחד להחליט שגם שירים של בריטני זה טוב..) הנזק היחידי שהחברה בגלגל``צ הסבו לי עד כה הוא הורדת שירים בנפסטאר, זה לא כזה חמור. בלה בלה :)

Levinzone

New member
לאנשים פה יש

עולם קונוטציות רחב ביותר...או כמו שהמורה שלי לאנגלית אומרת משום מה- קולוקציות.. כל דבר מזכיר לכם משוה:) -יעל-

סופרמן18

New member
קרה לי דבר דומה...

יום אחד התחילה לנגן מנגינה של יום הולדת בארון כלים חיפשתי את מקור המנגינה המעצבנת ובסוף מצאתי איזה כוס מעפנה שמישהו כנראה קיבל ליום הולדת ומה שלא עשיתי היא לא הפסיקה לנגן ולא היה שום מקום להוציא ממנו את הבטריות!!!! בסוף לקחתי את זה וכיסיתי את זה בערימה ענקית של בגדים ומגבות עד שלא שמעו יותר כלום. אחרי שלושה ימים!!! זה הפסיק לנגן ואז הרמתי את זה וזה התחיל שוב!!! זרקתי את זה לפח :cool: איזה סיום דרמטי

N0

New member
אההה!!!!!

מי שאל פה על שיטות נקמה ? יש שיטה נורא מעצבנת שתולשים את החלק שמנגן מהברכה ומדביקים אותו מתחת לשולחן של מישהו, אחרי יום הוא לא יכול להפסיק לזמזמזם את זה... בכלל כדאי לך למצוא את זה ולהשמיד את זה מהר כי הסברה אומרת שהדברים האלה יכולים להמשיך לנגן בערך שבועיים !!! N0

dominik

New member
``הגם אתה, ברוטוס?``

``אהה`` אמר מולדר אחרי עיון קצר בארון שלך ``סקאלי, נראה לנו שיש כאן תיק אקס``. או קיי, אז אחרי שהם לקחו לבדיקת מעבדה כל דבר בטווח חמישים מטר שנכנס לשקית פלסטיק שקופה, הם קיבלו את הממצאים המדאיגים הבאים: הארון של אבא שלך הוא שער מעבר אקס-טראנספוזיציוני ליצורים ממימדים אחרים.(לדעת מולדר. סקאלי הביצ`ית כמו תמיד מנסה להסביר את זה בכל מיני מחלות פריהיסטוריות או צירופי מקרים מוזרים {ראה סעיף כרטיסי ברכה מנגנים}, אבל אנחנו לא נתייחס אליה). אי לכך עליך להתפנות מיד מהבית שלך, ותחת מסווה של מחלת אלרגיה חמורה להגר למזרח הרחוק, שהוא מחוץ לתחום השיפוט של האף בי איי, ושם לגדל צבים עד סוף חייך. יא, ופתאום נזכרתי: ב``המכשפה האריה וארון הבגדים`` היה ארון שהגיעו ממנו לנרניה...כשהייתי קטנה תמיד נכנסתי לארונות כדי לחפש פתחים לעולמות אחרים ופעם נרדמתי בארון החדש של אחותי וכל המשפחה חיפשה אותי איזה כמה שעות. אכן ילדה אינפנטילית שכמותי. יש כמה ארונות שעד עכשיו לא יצאתי מהם (חי חי חי חידוד). טוב בזה תמה מכסת הבילשוטים שלי להיום דום (ששוקלת ברצינות תראפיה קבוצתית לאור כל גילויי האהבה והתמיכה שהיא מקבלת פה בזמן האחרון)

N0

New member
נארניה...

מה זה כל ההודעות נוסטלגיה האלה ? איזה כיף שיש אנשים שבאמת מנסים את כל הדברים האלה. את N0 לימדו מגיל קטן שכל מה שהוא רואה בטלויזיה זה לא באמת , אז לא יצא לו לטייל בארונות לרדוף אחרי מכשפות ולנשק צפרדעים.

dominik

New member
ואתה האמנת?

אני מכירה את הקטע הזה של מבוגרים להכחיש כל דבר כיפי, אבל אל תאמין להם. זה סתם בגלל שהם מקנאים בילדים שכל היום רואים טלויזיה ולא צריכים לעבוד. פעם הבאה שיגידו לך כזה דבר תגיד: ``מה זאת אומרת, ``לא באמת``, אני ראיתי את זה קורה! למה אתם מאמינים לכל מה שמראים ב``מבט``?``

למעלה