שטיח סרוג
ג ג ל ע ד א New member 9/3/15 #8 אני מבין שזה סרוג במסרגה אחת, עם חוטי טריקו. האם נכון? איזה גודל מסרגה?
ו ורדה דודי New member 9/3/15 #11 משגע ושאלה על החוטים אני רואה בחנויות הצמר כמה סוגים של חוטי כותנה. בזמן האחרון ראיתי גם מאד דקים. מה ההבדלים?
משגע ושאלה על החוטים אני רואה בחנויות הצמר כמה סוגים של חוטי כותנה. בזמן האחרון ראיתי גם מאד דקים. מה ההבדלים?
T timond New member 10/3/15 #13 תשובה בדרך כלל החוטים הדקים לא באיכות טובה. יש בהם קשרים והעובי שלהם משתנה. לגבי הסריגה, זה פשוט ענין של טעם, יש שאוהבים עבה ויש שאוהבים דק.
תשובה בדרך כלל החוטים הדקים לא באיכות טובה. יש בהם קשרים והעובי שלהם משתנה. לגבי הסריגה, זה פשוט ענין של טעם, יש שאוהבים עבה ויש שאוהבים דק.
ד דפJה New member 10/3/15 #17 מה את עושה בכל השטיחים? מבחינתי זו בעיה כי לתת את זה קשה לי. למכור אני לא בקטע. אז לאגור... הבת שלי מתלוננת שיש לה יותר מידי בובות. היא בחרה לתת את הבובה הזו לשכנה... אני לא מסוגלת!!!
מה את עושה בכל השטיחים? מבחינתי זו בעיה כי לתת את זה קשה לי. למכור אני לא בקטע. אז לאגור... הבת שלי מתלוננת שיש לה יותר מידי בובות. היא בחרה לתת את הבובה הזו לשכנה... אני לא מסוגלת!!!
ג גחלת לוחשת New member 10/3/15 #22 תכיני מראש מתוך מחשבה למי לתת כך לא תצטרכי לעבור תהליך של פרידה.   נגיד, תסרגי עכשיו מלפפון במלח לעליזה, או אחד בחומץ בשבילי. או נהדרת אחת כמו בתמונה לקטנטונת שלי.
תכיני מראש מתוך מחשבה למי לתת כך לא תצטרכי לעבור תהליך של פרידה.   נגיד, תסרגי עכשיו מלפפון במלח לעליזה, או אחד בחומץ בשבילי. או נהדרת אחת כמו בתמונה לקטנטונת שלי.