שטיח מקיר לקיר

שטיח מקיר לקיר

אני חושבים על שטיח מקיר לקיר בחדרי שינה. אני מאוד אוהבת. מה אתם אומרים ?

אמבויה

New member
שאת אולי במיעוט

אבל שטיח הוא עדיין הרצפה הנעימה ביותר לחדרי שינה.

גוליגל

New member
כמה טיעונים נגד:

- תחשבי על השטיח בעוד כמה שנים. יש לכלוך שלא ניתן להוציא מתוכו בקלות - זיעה של רגליים, קיא של ילד... כמה נראה לך שזה יקשה עליכם? (בבתי מלון אנחנו תמיד מעדיפים ריצוף על שטיח, מסיבה זו) - האם הילדים שלכם יצליחו לשמור על השטיח משפיכה של שתיה, טוש פתוח שנשכח...? - בקיץ אני מעדיפה ללכת יחפה על רצפה קרירה
- אם מה שאתם רוצים זה ההרגשה החמימה - תשקלו פרקט (עץ או למינציה).

הילה דו

New member
אני נגד...

בבית הנוכחי שלי יש שטיחים בחדרי השינה. ככה קנינו אותו, וזה מאוד לא מוצלח. אנחנו חיים היום עם כל ה"מזכרות" מהדיירים הקודמים, שהצטרפו אליהן תוספות של הילדים שלנו: פה נשפכה קולה, שם ברח פיפי וכו'... זה כל כך לא פרקטי מבחינת ניקיון...

M הדרך

New member
אני בעד הנגד..

רק המחשבה על התאומים שלי כשהיו תינוקות היו "פלטנים"..אני? עם שתי ידיים שמאליות גם עם מגש ועגלת קפה חייבת לשפוך...(סתתתתתם) אבל לא..ממש לא בעד שטיחים מקיר לקיר..זה אחלה מצע לגידול חיידקים.

mazy

New member
אחת הטעויות הנוראיות שעשינו בביתנו הנוכחי..

את השטיחים מקיר לקיר בחדרי הילדים עשינו לפני כמעט 12 שנים (כשהיה לנו רק ילד אחד) . בעלי מאד תמך, אני לעומתו הייתי נגד מהטעם העיקרי של הגבלה בניקיון..לא יכולתי לדמיין חדר שלא ניתן לשטוף אותו, אבל בסוף השתכנעתי (רצפה חמימה לילדים בחורף וכו'...). בהמשך נולדו לנו שני ילדים נוספים - שניהם אסטמטיים...
ידוע ששטיח מקיר לקיר הוא חממה לחיידקים, אבק ומה לא... מאז אני מכה על חטא.. בבית החדש- לא הייתי מוכנה לחשוב על זה אפילו... אז..בחודש הקרוב ניפרד מהשטיחים הללו סוף סוף..

fireman

New member
בסופו של דבר

כולם חוזרים לשאול איך מסירים את השטיח..... תימנעו מזה כבר מעכשיו.

avi5199

New member
אני נגד, אבל בעד שטיחים רגילים, לא מקיר לקיר

כאלה שאפשר לגלגל ולשלוח לניקוי\כביסה אחת לכמה זמן , או להחליף.

גם בחול יש מגמה של הורדת השטיחים

והעדפה מובהקת לרצפות עץ שטיחים זה זוועה! אין לי מה להוסיף על מה שאמרו קודמי

avi5199

New member
באחרית הימים הגויים ילמדו לבנות כמו בארץ

הם לאט לאט מגלים את היתרונות של הבניה הקונבנציונלית. עכשיו הם מורידים את השטיחים ושמים עץ, אחר כך יורידו את העץ וישימו קרמיקה, ובאחרית הימים יגלו את הבלטות מטרצו. בסוף הם יגלו גם את הבטון והבלוקים, ואז הבתים שלהם לא ישרפו כלכך מהר, ולא יעופו בכל הוריקן.

טלטוש

New member
גם אני לא בעד

ולו רק בגלל הסיבה שאני אלרגית לאבק ולא כל יום שואבים את השטיח ואם תזחלי מתחת למיטה שלי בחדר השינה, פחות משבוע אחרי שהיה המנקה, תגלי שם תלתלי אבק שחבל על הזמן... ובנוסף לבן שלי יש מן הרגל כזה להפיל את הבקבוק שלו עם השוקו על הרצפה וכל הרצפה מתמלאת טפטופי שוקו, על הרצפה עוד קל לנקות את זה, משטיח, אין סיכוי.....

למעלה