ח חוטאת במילים New member 19/9/03 #22 חחחחחחחחח שלי חיות על חסה? חכי ותראי איזה דוגמניות יעלו על המסלול אחרי הדוגמניות האלה זאת כנראה האופנה האחרונה
חחחחחחחחח שלי חיות על חסה? חכי ותראי איזה דוגמניות יעלו על המסלול אחרי הדוגמניות האלה זאת כנראה האופנה האחרונה
ח חוטאת במילים New member 19/9/03 #26 ואיי ואיי כל הדוגמניות שלי נכנסות נכנסות כעת לאטרף תחרות חחחחחחחחחחח
ח חוטאת במילים New member 19/9/03 #28 אין,אין עליך פאנק באין ברירה מוציאה את האס (הקלף המנצח של הדוגמניות) מוציאה אל המסלול את יוטה בראושר
ח חוטאת במילים New member 19/9/03 #30 פאנק,האם יש באמתחתך מישהי שתוכל להתחרות בדוגמניות הנוכחיות שלי? עד כה הדוגמניות היפיפיות שלך הוכיחו את ההשקעה שלך בהם אולי לשם שינוי אשלח סבתא לדגמן?
פאנק,האם יש באמתחתך מישהי שתוכל להתחרות בדוגמניות הנוכחיות שלי? עד כה הדוגמניות היפיפיות שלך הוכיחו את ההשקעה שלך בהם אולי לשם שינוי אשלח סבתא לדגמן?
ח חוטאת במילים New member 19/9/03 #33 חחחחח ואני חשבתי שכבר ניצחתי../images/Emo140.gif אין ברירה, אוציא את האינדיאניות שלי רק תגידי מי מי יכול עליהן?
חחחחח ואני חשבתי שכבר ניצחתי../images/Emo140.gif אין ברירה, אוציא את האינדיאניות שלי רק תגידי מי מי יכול עליהן?
ח חוטאת במילים New member 19/9/03 #34 פאנק,תגידי נכנעת? הדוגמניות שלך הלכו להפסקת קפה? אצלי שתי דוגמניות החליטו לפרוש מהתחרות ממש ממש חוששות
פאנק,תגידי נכנעת? הדוגמניות שלך הלכו להפסקת קפה? אצלי שתי דוגמניות החליטו לפרוש מהתחרות ממש ממש חוששות
ח חוטאת במילים New member 19/9/03 #35 מאחר ופאנקי נכנעה והדוגמניות הלכו להפסקת אוכל אני מכריזה על המנצחת מליסה ווייט